1. Home
  2. Over ons
  3. Bedrijfstakken die wij bedienen
  4. Voedsel- en drank-verwerking
  5. Kaasverwerking
cheese processing

Kaasverwerking

Desinfectie en waterprestaties

Ontdek oplossingen op maat voor kaasfabrieken die door het verminderen van uitvaltijd en de verhoging van de bedrijfsefficiëntie zorgen voor een hogere productiviteit. Alleen Ecolab optimaliseert elk aspect van de productie met innovatieve oplossingen die de voedselveiligheid en voedselkwaliteit beschermen en tegelijkertijd de duurzaamheid van de zuivelindustrie verbeteren.

Neem contact met ons op

Hulp nodig?

Nee, bedankt

Headphone Icon Telefonisch contact opnemen Neem telefonisch contact op met de klantenservice

TELEFONISCH CONTACT

Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager of bel onze klantenservice op het onderstaande telefoonnummer.

Ecolab BVBA
Nalco Belgium BVBA SARL

Noordkustlaan 16C
B-1702 Groot-Bijgaarden
België

Klantenservice
Tel: +32-2-467-51-50

Letter Icon E-mailadres Informatie aanvragen
Vertel ons over uzelf
Wat is uw locatie?
Hoe kunnen we u bereiken?
Waarmee kunnen wij u helpen?

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

 

Partnering to Produce Safe Food & Beverages

Ons doel samen is om hoogwaardige en veilige dranken te produceren op de meest efficiente, verantwoordelijke en winstgevende manier mogelijk. Lees meer informatie over wat een Ecolab partnerschap voor u kan betekenen.

Dairy Plant
Two Experts Inspecting Dairy Membranes
membraanoplossingen
We zijn het bedrijf dat 50 jaar geleden de Clean-in-Place (CIP)-technologie heeft uitgevonden en ons full-service en ervaren team heeft de kennis, technologie en industriële expertise om systemen te leveren die u helpen om de totale productiekosten te verminderen en de voedselveiligheid te verbeteren.
Clean In Place Solutions
clean-in-place (CIP)-oplossingen
Optimaliseer uw CIP-proces om het water- en energieverbruik te helpen verminderen via ons assortiment CIP-producten en door ons ontworpen systemen. Wij vinden oplossingen die werken. We kunnen een systeem op maat maken dat voldoet aan uw specifieke eisen en dat operationele besparingen en consistente resultaten oplevert.
AccuPro™Chlorine Dioxide Program
AccuPro™ chloordioxide
generatie- apparatuur
Met steeds strengere wettelijke vereisten, toenemende productie-eisen en een grotere focus op maximaliseren van de kwaliteit en optimaliseren van de kosten, zijn fabrieksmanagers op zoek naar manieren om de systeemprestaties en de betrouwbaarheid van de productie te verbeteren. Nalco Water begrijpt de operationele uitdagingen waar u voor staat en heeft daarom gezorgd voor het ontwerp van de nieuwe AccuPro - een chloordioxideprogramma dat drie kernwaarden levert: veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Clean Out of Place Products and Systems
Synergex™ ontsmettings- en desinfectiemiddel
Synergex™ is een Amerikaans EPA-geregistreerd, op perzuur gebaseerd ontsmettingsmiddel en desinfectiemiddel dat voedsel- en drankproducenten helpt de voedselveiligheid en -kwaliteit beter te waarborgen en de veiligheid op de werkplek te verbeteren.

succesverhalen in de kaasverwerking

Ontdek hoe we de uitdagingen voor onze klanten in de voedings- en drankensector hebben opgelost.

Our search returned no results.

onze oplossingen voor kaasverwerking

Ontdek hoe onze oplossingen u kunnen helpen met uw uitdagingen.

Our search returned no results.

Ecolab-training
Uitgebreide oplossingen voor voedselveiligheidstraining zijn speciaal ontwikkeld om uw klanten, uw reputatie en uw eindresultaat te beschermen. Van e-learning en klassikale training tot gespecialiseerde ondersteuning ter plaatse: uw bedrijf zal profiteren van onze topexpertise.