1. Home
  2. Over ons
  3. Bedrijfstakken die wij bedienen
  4. Healthcare & Life Sciences
  5. Cleanrooms
Ecolab Life Sciences Cleanrooms

Cleanrooms

Ecolab gaat verder dan het identificeren van de juiste chemie om locatiespecifieke oplossingen voor reiniging en desinfectie van de externe oppervlakken van farmaceutische productieapparatuur en cleanrooms te ontwikkelen. Scrol omlaag om ons assortiment cleanroomproducten te bekijken.

_

ALCOHOLEN VOOR CLEANROOMS
ALCOHOLEN VOOR CLEANROOMS
Het assortiment Klercide™ steriele en gefilterde alcoholen voor cleanrooms is gefabriceerd in een ultramoderne faciliteit volgens de principes van cGMP en bestaat uit een breed scala aan alcoholdesinfectieproducten die ideaal zijn voor gebruik in combinatie met andere producten uit het Klercide™-assortiment.
BIOCIDEN EN DESINFECTIEPRODUCTEN VOOR CLEANROOMS
BIOCIDEN EN DESINFECTIEPRODUCTEN VOOR CLEANROOMS

Het Klercide™ assortiment van biociden voor harde oppervlakken biedt een verscheidenheid aan productformaten en -varianten, allemaal vervaardigd in de cleanroomomgeving. Aangevuld met autoclaveerbare reinigingssystemen en steriele doseersystemen kan het assortiment met vertrouwen in rotatie worden gebruikt.

RESIDUE REMOVAL AND CLEANING PRODUCTS FOR CLEANROOMS
Producten voor verwijdering van restproduct en reiniging in cleanrooms

Gebruiksklare en geconcentreerde oplossingen, die compatibel zijn met Ecolab-toepassingsapparatuur, maken hoogwaardige productieruimten mogelijk door een effectieve reiniging van harde oppervlakken en het verwijderen van resten.

Reinigings- apparatuur voor cleanrooms
REINIGINGSAPPARATUUR VOOR CLEANROOMS

Ecolab Life Sciences biedt de complete reinigingsoplossingen van Klercide™ Cleaning Systems, inclusief een reeks van dweilsystemen en hulpstukken voor het reinigen van apparatuur in de cleanroom.

POUCH- EN DWEILDOEKJES VOOR CLEANROOMS
POUCH- EN DWEILDOEKJES VOOR CLEANROOMS
Ons assortiment steriele doekjes is verkrijgbaar als voorgedrenkte of droge doekjes en biedt een uitgebreide keuze voor gebruik op harde oppervlakken in een gecontroleerde omgeving. Alle cleanroomdoekjes zijn gammabestraald en bestaan uit fijnstofarme, niet-geweven of 100% polyester materiaal.
AUTOMATED BIODECONTAMINATION SOLUTIONS
Biodecontaminatie voor cleanrooms

Snelle en efficiënte biodecontaminatie zonder restproduct met Ecolab's Bioquell waterstofperoxidedamp.

STERISHIELD™ DELIVERY SYSTEM
STERISHIELD™ DELIVERY SYSTEM
Een doeltreffend reinigings- en desinfectieprogramma in gecontroleerde omgevingen is van cruciaal belang om de kwaliteit en veiligheid van producten in de farmaceutische industrie te handhaven.