1. Home
  2. Over ons
  3. Bedrijfstakken die wij bedienen
  4. Healthcare & Life Sciences
  5. Persoonlijke verzorging en cosmetica

PERSOONLIJKE VERZORGING EN COSMETICA

Ecolab biedt desinfectieprogramma's voor de unieke samenstelling van de pigmenten, emulsies, wassen en gels die worden gebruikt in de cosmetica- en persoonlijke verzorgingsindustrieën. Onze reinigers, desinfectiemiddelen en boosters zijn ontwikkeld voor het verwijderen van deze ingrediënten, vooral het moeilijkst te reinigen vuil.


 

Ecolab CIP/COP Cleaner
Circulatiereiniging
Het assortiment circulatiereinigers van Ecolab bestaat uit zowel alkalische als zuurreinigers. Deze producten zijn ontwikkeld om te reinigen in een breed spectrum aan CIP- en COP-systemen en zorgen ervoor dat de integriteit van de apparatuur behouden blijft zonder in te boeten op de effectiviteit.
Ecolab CIP/COP Cleaner
Handmatige en schuimreiniging.
Ecolab handmatige en schuimreinigers zijn ontwikkeld om stabiel schuim te genereren zonder gebruik te maken van enig additief.
Ecolab CIP/COP Cleaner
Ontsmetting en desinfectie

Ontsmettings- en desinfectieproducten van Ecolab helpen producenten van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica bij de bestrijding van microben. Daarnaast zijn ze ontwikkeld om microben tot een bepaald, specifiek niveau te beperken.

Ecolab CIP/COP Cleaner
Additieven, boosters en finishers
Additieven, boosters en finishers van Ecolab zijn sterk geconcentreerde middelen die ontworpen zijn om de prestaties van andere reinigingsoplossingen te verbeteren, wat een extra voordeel geeft bij het reinigen van specifieke soorten vuil.

 

Begrip van de vier factoren van reinigen

Bij Ecolab erkennen we dat de keuze van het juiste reinigingsproduct slechts één onderdeel is van de reinigingsprocedure. Het begrijpen en optimaliseren van het volledige reinigingsproces is van cruciaal belang om een effectief en consistent programma voor reiniging en desinfectie te garanderen.

Elk proces vereist een combinatie van de 4 factoren van reinigen - tijd, temperatuur, chemie en mechanische actie. Elke reinigingsprocedure maakt gebruik van een combinatie van alle 4 factoren, hoewel de hoeveelheid van elke factor voor elk proces kan variëren.