1. Home
  2. Over ons
  3. Bedrijfstakken die wij bedienen
  4. Healthcare & Life Sciences
  5. Productie van farmaceutische producten en geneesmiddelen
Pharmaceutical Manufacturing | Ecolab

Productie van farmaceutische producten en geneesmiddelen

Ecolab biedt fabrikanten van farmaceutische producten en geneesmiddelen complete programma's voor reiniging en desinfectie van externe oppervlakken van zowel productieapparatuur als cleanrooms, evenals voor directe productcontactoppervlakken. Onze complete hygiënebenadering is speciaal ontwikkeld voor de farmaceutische industrie om u te helpen uw belofte van patiëntveiligheid waar te maken.

 

 

Ecolab Alkaline Cleaner
COSA™ ALKALISCHE REINIGINGSPRODUCTEN
De COSA alkalische reinigingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van restproduct dat veel voorkomt in de farmaceutische industrie, zoals oliën, vetten, proteïnen en andere organische materialen.
Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™ ZUURREINIGERS

COSA zuurreinigers zijn ontwikkeld om in zuur oplosbare resten te verwijderen, zoals mineralen en kalkaanslag van hard water.

Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™ ADDITIEVEN EN BOOSTERS

COSA additieven en boosters zijn zeer geconcentreerde actieve stoffen die de prestaties van andere reinigingsoplossingen vergroten, waardoor specifieke soorten vuil extra goed kunnen worden gereinigd.

Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™ HANDMATIGE REINIGINGSPRODUCTEN

COSA handmatige reinigingsproducten zijn zo ontwikkeld dat ze zonder toevoegingsmiddel een stabiel schuim genereren.

Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™ ontsmettings- en desinfectieproducten

COSA ontsmettings- en desinfectieproducten helpen bij de bestrijding van microben en zijn ontwikkeld om bepaalde reductieniveaus te realiseren.