Ecolab Life Sciences Cleanrooms

Cleanrooms

Ecolab Life Sciences ondersteunt farmaceutische producenten met het bieden van een uitgebreide, programmatische aanpak voor contamination control in cleanrooms.

Onze end-to-end cleanroomproducten en -oplossingen stellen farmaceutische producenten in staat veiligere processen te hanteren, risico's te beperken, te voldoen aan regelgeving, nalevingsinitiatieven te steunen en operationele efficiëntie en kostenbesparingen te realiseren.


ALCOHOLEN VOOR CLEANROOMS
Alcoholen voor cleanrooms

De steriele en gefilterde alcoholproducten voor cleanrooms uit het Klercide™-assortiment, die worden geproduceerd in geavanceerde fabrieken volgens de principes van cGMP, zijn ideaal om afwisselend te worden gebruikt met andere producten uit het Klercide™-assortiment.

Disinfectant Being Used in Cleanroom Environment
Desinfectieproducten, sporiciden en biociden voor cleanrooms

Het Klercide™-assortiment desinfectieproducten, sporiciden en biociden voor harde oppervlakken in cleanrooms biedt een verscheidenheid aan producttypen en -varianten om microbiële besmetting en bacteriële sporen te helpen beheersen.

_

Manual Cleaning Product in Cleanroom
Oplossingen voor residuverwijdering en reiniging voor cleanrooms

Gebruiksklare en geconcentreerde oplossingen, die compatibel zijn met Ecolab-toepassingsapparatuur, maken hoogwaardige productieruimten mogelijk door een effectieve reiniging van harde oppervlakken en het verwijderen van resten.

Reinigings- apparatuur voor cleanrooms
Reinigingsapparatuur voor cleanrooms

Tot ons volledige pakket reinigingsoplossingen voor cleanrooms behoort een assortiment dweilsystemen en reinigingsapparatuur om u te helpen bij de traditionele, handmatige reinigingsprocessen in de cleanroom.

_

POUCH AND MOP WIPES FOR CLEANROOMSMop with Cleanroom Mop Wipe and Three Bucket System
Pouch- en dweildoekjes voor cleanrooms

We bieden een uitgebreide keus aan steriele geïmpregneerde en droge doekjes voor gebruik op harde oppervlakken in de gecontroleerde omgeving. Alle cleanroomdoekjes zijn gammabestraald en bestaan uit fijnstofarme, niet-geweven of 100% polyester materiaal.

Bioquell Hydrogen Peroxide Vaper Biodecontamination Technology
Biodecontaminatie voor cleanrooms

De Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor-technologie van Ecolab helpt een snelle, efficiënte, residu-vrije biodecontaminatie mogelijk te maken.

Sterishield™ Delivery System Spray
Sterishield™ Delivery System (SDS)

Het gesloten en gevalideerde sproeisysteem, dat beschikbaar is voor de meeste cleanroomproducten van Ecolab, is een effectief reinigings- en desinfectieprogramma dat de inhoud steriel houdt tijdens gebruik.

Ecolab Life Sciences Experts
Technische expertise van experts uit de branche

De Life Sciences-experts van Ecolab zijn gepassioneerd door patiëntenveiligheid, klantentevredenheid en naleving van de regelgeving. Wij bieden de fabrikant een partnerschap waarop hij kan vertrouwen met haalbare reinigings- en desinfectieprogramma's.