1. Home
  2. Interclean 2020

Interclean 2020

Amsterdam

|

LOCATIE: RAI Amsterdam, Hal 1 stand 01.131

Van 12-15 mei 2020 wordt in de RAI, Amsterdam, Interclean gehouden. Dit is de grootste Europese beurs voor de schoonmaakindustrie en brengt toonaangevende schoonmaakprofessionals van over de hele wereld bij elkaar. Interclean is een begrip onder schoonmaakbedrijven, distributeurs en schoonmaakprofessionals. De beurs wordt ieder jaar groter en trekt bezoekers uit de hele wereld.

Ecolab zal ook dit keer aanwezig zijn met innovaties, producten en oplossingen op het gebied van reiniging en hygiëne voor schoonmaakprofessionals die helpen zorgen voor schoon water, veilig voedsel, volop energie en gezonde omgevingen.

Klik op de onderstaande button om uw deelname te registreren. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze stand en te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw schoonmaakprestaties te maximaliseren.

Image of Interclean and Ecolab logo on blue background

Oplossingen vinden voor de
grootste uitdagingen van de planeet

pillars_water Schoon water pillars_food veilig voedsel pillars_energy volop energie pillars_environment gezonde omgevingen

Maximaliseer uw reinigingsprestaties met Ecolab

MAXX2_550x310
OPPERVLAKKEN REINIGEN MET MAXX2

Het assortiment MAXX2-reinigingsproducten is gericht op alle belangrijke uitdagingen waarmee u te maken krijgt bij het schoonmaken van gebouwen en verbetert de veiligheid van uw grootste investering en bezit - uw team.

Washing hands under faucet
Handen wassen met Nexa

Handen wassen is een van de eerste verdedigingsmiddelen bij het voorkomen van de verspreiding van infecties en door voedsel overgebrachte ziekten, zodat uw medewerkers, gasten en omgeving gezond blijven.

Impact that Matters product sustainability image
Impact die ertoe doet

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Wij helpen bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we de impact op het milieu en de samenleving zo veel mogelijk beperken.

550x310_Dashboardreporting
Ontdek hoe Ecolab kan helpen

Ecolob is een betrouwbare wereldwijde partner Wij beschermen de plaatsen waar mensen eten, slapen, werken, zich vermaken en genezen.

We bieden een heel pakket aan oplossingen die specifiek zijn ontwikkeld om u te helpen het soort hygiëne te bieden dat goed is voor uw bedrijf. Als u hulp zoekt op dit gebied, raden we u aan contact op te nemen met de verkoop- en servicevertegenwoordigers van Ecolab.

Gerelateerde reinigingsoplossingen

Our search returned no results.