OVER NALCO CHAMPION

Wij zijn Nalco Champion, een Ecolab-onderneming. We overwinnen uitdagingen op het gebied van energie en bevorderen uw productiviteit, terwijl tegelijkertijd de bedrijfskosten in elk onderdeel van de olie- en gaswaardeketen (stroomop- en afwaarts en midstroom) worden verlaagd. Met een ongeëvenaard wereldwijde reikwijdte bieden we toonaangevende technologie, essentiële expertise en een compromisloze inzet op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu bij alles wat we doen en overal waar u ons nodig heeft.

WIJ ZIJN EEN ECOLAB-ONDERNEMING

4OurVision
Onze visie
Ons streven is wereldleider te zijn in technologieën en diensten op het gebied van water, hygiëne een energie. We bieden en beschermen zaken van vitaal belang.
5PurposeandValues
Doel en waarden
We zijn verenigd door ons krachtige doel, onze waarden en de ongelimiteerde inventiviteit die ons helpen om de problemen van onze klanten op te lossen.
6CorporateResponsibility
Bedrijfsverantwoordelijkheid
Bedrijfsverantwoordelijkheid is de kern van ons doel bij Ecolab. Door het beschermen van mensen en vitale hulpbronnen maken wee de wereld schoner, veiliger en gezonder.

Waar u ons nodig heeft,
wanneer u ons nodig heeft.

We leveren gerichte chemische ervaring en ondersteuning met lokale meerwaarde voor de stroomopwaartse en midstroomse olie- en gasindustrie, raffinaderijen en petrochemische activiteiten. Met onze wereldwijde infrastructuur leveren we expertise en ondersteuning daar waar het nodig is.

titel

OVER NALCO CHAMPION

7000+

Medewerkers

4000

Salesmedewerkers en onderhoudstechnici

1800

Specialisten op het gebied van toeleveringsketens

170

Landen waarmee we werken

Bescherm uw toeleveringsketen

We zijn een wereldwijde aanbieder van speciale chemicaliën, productie van halffabrikaten, concentraten en afgewerkte producten - in totaal meer dan 1,25 ton chemicaliën. Met productie-hubs over de hele wereld zorgen we voor evenwichtige capaciteit en verminderen we risico. We leveren ook halffabrikaten aan regionale meng- en distributiecentra om de productie dichter bij uw bedrijfswerkzaamheden te brengen. Onze wereldwijde toeleveringsketen bestaat onder andere uit 1.800 professionals die zich vol toewijding inzetten om de toelevering te beschermen.

8WorldClassExperience
Iedere keer een ervaring van wereldklasse

Om het bedrijf te zijn waar u voor kiest, moeten we waarde leveren in iedere interactie en overal ter wereld. Wanneer we het hebben over ons commitment naar u toe, denken we in 'generaties', veel langer dan de levenscyclus van een bepaald product; het gaat ook om toekomstige activiteiten en innovaties.

9NCSuppliers
Leveranciers van Nalco Champion

We doen op een rechtvaardige en ethische manier zaken met respect voor mensenrechten en naleving van wetten en regelgeving en een strenge gedragscode. Van onze leveranciers verwachten we hetzelfde.

BETROKKEN BIJ ONZE GEMEENSCHAP

465x310Philippines
Vrijwilligerswerk
Werknemers en gepensioneerden werken samen om lokale, regionale en mondiale organisaties te ondersteunen die onze wereld willen verbeteren.
teamphoto2
Medewerkers geven aan de maatschappij
Via ons donatieprogramma op de werkplek proberen we het leven van vrienden en buren in 16 gemeenschappen in de VS te verrijken.
OakSeedling_413x310
Een beurs aanvragen
Ecolab Foundation ondersteunt projecten op het gebied van jeugd en educatie, maatschappelijke ontwikkeling, milieu en milieubehoud, en kunst en cultuur.