1. Nalco Champion Home
  2. Over ons
  3. Onze bedrijfstakken

Onze bedrijfstakken

Van reservoir tot de raffinaderij; onze bedrijven vinden oplossingen voor de moeilijkste uitdagingen op het gebied van energie. Hoewel de mensen van Nalco Champion, Quantum, UltraFab en WellChem niet allemaal hetzelfde uniform dragen, verschillend gereedschap gebruiken en de naam op hun vrachtwagens anders is, zetten ze zich gemeenschappelijk in om de consistente ervaring te leveren waar de wereldwijde leiders op het gebied van energie om vragen.

Nalco Champion

Nalco Champion, een Ecolab-onderneming, biedt veilige en duurzame chemische programma's en services voor stroomopwaarts en midstroomse olie- en gasraffinaderijen en petrochemische activiteiten. Door middel van probleemoplossing ter plaatse en het toepassen van innovatieve technologieën maximaliseren we de productie, optimaliseren we watergebruik en vinden we oplossingen voor complexe uitdagingen in 's werelds moeilijkste energiemarkten.

Ultrafab

UltraFab ontwerpt en produceert compacte, modulaire, om maat gemaakte H2S mitigatiesystemen die geautomatiseerd zijn voor effectieve behandeling zonder dure overdosering van chemicaliën.