1. Nalco Water Home
  2. Bedrijfsverantwoordelijkheid
  3. Informatie over rapportage rond duurzaamheid
Duurzaamheidsrapporten

Informatie over rapportage rond duurzaamheid

Het duurzaamheidsrapport van Ecolab toont de meetbare resultaten op het gebied van duurzaamheid die we onze klanten bieden door middel van toonaangevende services, oplossingen en expertise. Bovendien geeft het een overzicht van de prestaties van Ecolab, afgezet tegen onze interne bedrijfsprincipes.

Cover images, reporting resources, ESG Overview, Corporate Responsibility Report, GRI
Rapport maatschappelijk verantwoord ondernemen 2020

Dit rapport beschrijft uitgebreid hoe Ecolab presteert op milieu-, maatschappelijk en governance-vlak in overeenstemming met de richtlijnen van het Global Reporting Initiative (GRI).

Ecolab 2020 ESG Overview
2020 ESG overzicht

Dit overzicht gaat in op de managementbenaderingen en voortgang met betrekking tot belangrijke milieu-, maatschappelijke en governance-onderwerpen.

Cover of the 2020 Institutional Sustainability Overview
Duurzaamheidsoverzicht 2020

Bekijk onze hoogtepunten op het gebied van duurzaamheid van het afgelopen jaar, waaronder succesverhalen van klanten, onze cijfers over de impact op water, voedsel, gezondheid en klimaat en recente erkenningen. 

Ontdek hoe we onze klanten, teams en
gemeenschappen helpen door verandering toonaangevend te zijn.

Bekijk onze jaarlijkse voortgang op het gebied van duurzaamheid

Meer rapporten en gegevens

Eerdere en vertaalde rapporten
CDP rapportage over waterveiligheid

Ecolab staat op de A-lijst voor waterveiligheid van het CDP. Informatie aangeleverd aan het CDP, het wereldwijde milieumeldingenplatform zonder winstoogmerk, voor de lijst waterveiligheid.

CDP logo
CDP rapportage over klimaat

Ecolab staat op de A-lijst voor klimaat van het CDP. Informatie aangeleverd aan het CDP, het wereldwijde milieumeldingenplatform zonder winstoogmerk, voor de lijst klimaat.

Un global compact
United Nations Global Compact

In 2012 ondertekende Ecolab het UN Global Compact en het CEO Water Mandate.  Als onderdeel van dat commitment geeft Ecolab jaarlijks informatie over de voortgang. Download onze nieuwste update over de UN Global Compact-website door op de onderstaande link te klikken.