Ecolab introduceert ECOLAB3D™-cloudplatform voor bedrijfsbreed industrieel waterbeheer

Maakt gebruik van voorspellende analyses en innovatieve 3D TRASAR™-technologie om bedrijven te helpen waterverbruik te beperken en operationele prestaties van wereldklasse mogelijk te maken

04 september 2019
Ecolab3D for Water Management

ST. PAUL, Minn.--(BUSINESS WIRE)-- Ecolab Inc., wereldleider in water-, hygiëne- en energietechnologie en -diensten, benut zijn 3D TRASAR™-capaciteiten en de kracht van geavanceerde digitale technologie via het ECOLAB3D™-cloudplatform om bedrijven te helpen bedrijfsmiddelen beter te laten presteren en waterverbruik te beperken.

ECOLAB3D is een op de cloud gebaseerd digitaal platform dat werd ontwikkeld met behulp van Microsoft en Accenture. Het verzamelt gegevens uit de procescontrole- en -monitoringsystemen, automatiseringstools en andere systemen van Ecolab om real-time meldingen te creëren, fabrieksactiviteiten te optimaliseren en prestaties te benchmarken tussen vestigingen. Het platform is ontworpen om oplossingen op maat te kunnen bieden die aansluiten op de specifieke behoeften van klanten, van de voedsel- en drankensector tot energiecentrales, en van fabrieken tot ziekenhuizen.

Voor waterbeheer maakt ECOLAB3D gebruik van geavanceerde digitale technologie om complexe water- en productiesystemen te optimaliseren. Het benut de real-time digitale capaciteiten, innovatieve chemie en remote monitoringmogelijkheden van Ecolab's 3D TRASAR-technologie. Dit is een toonaangevende en uitgebreide oplossing voor het monitoren van waterprestaties, om wereldwijde operationele prestaties te stimuleren, inzet van middelen te verbeteren en waterverbruik te beperken.

"ECOLAB3D voor waterbeheer is een geïntegreerd cloudplatform dat bedrijven inzicht geeft in de waterecosystemen in hun onderneming", aldus Natasha Chen, senior vice president of Global Platforms bij Ecolab. "Het platform is ontworpen om inzicht om te zetten naar praktische resultaten die bedrijven helpen beter te presteren en hun duurzaamheids- en operationele doelen te behalen."

De toonaangevende 3D TRASAR-technologie van Ecolab bouwt voort op 30 jaar aan ontwikkeling en verzamelt meer dan 90 miljard datapunten per jaar vanuit [#3]}.000 watermonitoringsystemen wereldwijd. ECOLAB3D combineert deze gegevens met informatie afkomstig van andere verbonden apparaten en externe bronnen en past analyses toe om te helpen anticiperen op problemen en ze te beheren voordat ze zich voordoen.

In samenwerking met een team van 130 speciale technici van het System Assurance Center van Ecolab, bieden de ECOLAB3D-waterbeheerdiensten 24/7 remote monitoring- en analysemogelijkheden om snel mogelijkheden binnen vestigingen en sectoren te kunnen vaststellen en waterrisico's en andere operationele problemen te kunnen oplossen in het bedrijf van een klant.

"De toenemende schaarste van zoetwater wereldwijd is nog steeds een van de grootste problemen van nu", aldus President en Chief Operating Officer van Ecolab, Christophe Beck. "Door de kracht van digitale technologie te benutten, kunnen we bijdragen aan de verbetering van de manier waarop bedrijven waterverbruik monitoren, beheren en beperken om de operationele prestaties te verbeteren en de impact op het milieu te verkleinen. De kwaliteit van onze gegevens, en onze decennia aan expertise, zal de manier waarop bedrijven water beheren en besparen revolutionair veranderen."

Judson Althoff, executive vice president van Microsoft, merkte op: "De omvang en de snelheid van de wereldwijde milieuveranderingen geven steeds duidelijker aan dat bedrijven meer moeten doen. Ecolab ontwikkelt nieuwe manieren om bedrijven wereldwijd te helpen sneller een oplossing te vinden voor waterschaarste. We zijn trots op onze samenwerking met Ecolab en dat zij voor Microsoft Azure hebben gekozen om de diensten die zij hun klanten bieden te ondersteunen."

Manish Panjwani, een algemeen directeur bij Accenture en de North America Resources technology consulting lead van het bedrijf, zei: "We kijken ernaar uit om Ecolab en zijn klanten te helpen snelle technologische ontwikkelingen te benutten om bij te dragen aan het behoud van 's werelds kostbare natuurlijke hulpbronnen."

Ga voor meer informatie over ECOLAB3D naar ecolab.com/ecolab3d.

Over Ecolab
Ecolab (ECL) is een betrouwbare partner op bijna drie miljoen klantlocaties en is wereldwijd marktleider in technologieën en diensten voor de water-, hygiëne- en energiesector die mensen en vitale hulpbronnen beschermen. Met een jaarlijkse omzet van $ 15 miljard en 49.000 medewerkers levert Ecolab uitgebreide oplossingen en service op locatie ter bevordering van veilig voedsel, behoud van een schone omgeving, optimalisatie van water- en energiegebruik en verbetering van de operationele efficiëntie voor klanten in de voedsel-, gezondheids-, energie-, horeca- en industriesector in meer dan 170 landen over de hele wereld.

Volg ons op Twitter @ecolab, Facebook via facebook.com/ecolab, LinkedIn via Ecolab of Instagram via Ecolab Inc.

(ECL-P)

Roman Blahoski
Ecolab
651 250 4385
roman.blahoski@ecolab.com

 

Aanverwant nieuws