STEALTH™ Fly Station

STEALTH™ Fly Station

Het donkere, reflecterende apparaat van het STEALTH™-vliegenstation trekt vliegen buiten gebouwen aan, bestrijdt ze op discrete wijze en reduceert het aantal vliegen dat faciliteiten binnendringt met tot wel 50%. 

STEALTH™ Fly Station trekt vliegen aan

Het door Ecolab ontwikkelde STEALTH™ Fly Station is een cruciale factor in het Large Fly Program van Ecolab Pest Elimination. Deze bekroonde, innovatieve technologie maakt gebruik van meerdere stimulerende eigenschappen om vliegen aan te trekken voordat ze een faciliteit binnendringen.

Het aan de muur hangende paneel en lokmiddel is een uniek ontwerp dat overdag effectief werkt om grote vliegen aan te trekken en te bestrijden. Het wordt het best geplaatst op strategische locaties buiten waar grote vliegen samenkomen, zoals in de buurt van vuilnisplaatsen en afvalcontainers. Het The STEALTH™ Fly Station vermindert de activiteit van grote vliegen buiten waardoor de overlast van vliegen in en rond het gebouw wordt gereduceerd. Het resultaat is minder vliegen binnen, op sommige locaties tot wel 50%. Deze innovatie vermindert ook de hoeveelheid pesticiden die nodig is buiten door de toepassing te beperken tot een klein, aantrekkelijk station geplaatst op een locatie waar vliegen samenkomen in plaats van verspreidingstoepassingen op muren en andere buitenoppervlakken.

Het STEALTH™ Fly Station is in 2012 bekroond met de National Restaurant Association's Kitchen Innovation Award.

Demo STEALTH™ Fly Station
Bekijk een timelapsedemo van hoe ons STEALTH Fly Station snel en effectief vliegen doodt. In dit experiment was ongeveer 85% van de vliegen na slechts 50 minuten dood.
Image of the outside-in approach.
Voordelen van de outside-in-aanpak

Het implementeren van een uitgebreid programma op basis van een outside-in-aanpak kan uw inspanningen voor het voorkomen van grote vliegen in uw gebouw aanzienlijk verbeteren.

Ons ongediertebestrijdingsaanbod

Lees meer over ons aanbod voor ongediertebestrijding

No related pest elimination offerings were found.