Worker Cleaning Out a Commercial Fly Light

STEALTH™ LED Fly Light

Installeer de STEALTH™ LED Fly Light om vliegen en andere vliegende insecten te vangen en uw restaurant of gebouw te beschermen tegen lastige en onhygiënische grote vliegen. Dit apparaat bevat een ledlamp die vliegen en andere vliegende insecten aantrekt in de vliegval. Als ze eenmaal in de vliegenval zijn beland, komen ze vast te zitten op een lijmplaat. Deze innovatieve vliegenlamp die geen gebruikmaakt van pesticiden verwijdert vliegen uit uw gebouw met 60% minder energie dan onze eerdere vliegenlampen.

Vliegen weghouden uit restaurants en plekken waar met voedsel wordt gewerkt

De STEALTHTM LED Fly Light is Ecolab's nieuwe technologie voor de bestrijding van vliegen die is ontwikkeld voor binnen.  De STEALTHTM LED Fly Light heeft een kleinere voetafdruk en verbruikt 60% minder energie dan onze oudere vliegenlampmodellen.

Deze ledlamp kan vliegen tot op een afstand van 12 voet onder ieder willekeurige hoek aantrekken waar het zicht op het licht niet wordt geblokkeerd door een ander(e) object(en). Eenmaal in de val worden vliegen gevangen op een sterk lijmbord en kunnen ze niet ontsnappen. Dit betekent dat minder vliegen uw klanten en werknemers lastig vallen en dat er minder kans bestaat dat ziekten worden verspreid door uw restaurant of op plekken waar met voedsel wordt gewerkt.

Als een integraal onderdeel van Ecolab's Large Fly-programma, is deze apparatuur essentieel voor discrete vliegverwijdering. Kies voor de STEALTH™ LED Fly Light om vliegenproblemen voor te blijven en uw klanten en medewerkers een schone, veilige en gezonde omgeving te kunnen bieden.

Onze nieuwe STEALTH™ LED Fly Light is een heel geschikte vliegenval voor restaurants en is in 2017 dan ook bekroond met de National Restaurant Association's Kitchen Innovation Award.

 
Demo STEALTH™ LED Fly Light

Onze gepatenteerde STEALTH™ LED Fly Light helpt het aantal vliegen te beperken en verbruikt 60% minder energie dan traditionele vliegenlampvallen 

Large Fly Program Outside-in Approach
Voordeel van outside-in-aanpak van het voorkomen van vliegen

Het implementeren van een uitgebreid programma op basis van een outside-in-aanpak kan uw inspanningen voor het voorkomen van grote vliegen in uw gebouw aanzienlijk verbeteren.

Ons ongediertebestrijdingsaanbod

Lees meer over ons aanbod voor ongediertebestrijding

No related pest elimination offerings were found.