Commercial Pest Control for stored product pests

Professionele bestrijding van ongedierte en schimmels in opgeslagen producten

Ongedierte en schimmels in opgeslagen producten planten zich voort of voeden zich met of in granen, zaden en andere opgeslagen producten. Hierbij beschadigen en vernietigen ze voedsel zodat dit niet langer geschikt is voor consumptie. Ze kunnen op vele manieren invloed hebben op uw bedrijf, waaronder productverlies, verloren productietijd, minpunten bij auditscores en schade aan uw reputatie. Als u samenwerkt met Ecolab kunnen we u helpen een proactief programma te implementeren om ongedierte en schimmels in opgeslagen producten in uw faciliteiten te helpen voorkomen.

Ongedierte en schimmels in opgeslagen producten kunnen een grote impact hebben op uw bedrijf

Ongedierte en schimmels in opgeslagen producten zijn kevers, snuitkevers of motten die zich voeden met of zich verzamelen rond verwerkte en niet-verwerkte droge voedingsmiddelen zoals pasta, meel, graanproducten, dierenvoeding, droge melk, granen, specerijen, gebakken en andere droge goederen. Ongedierte en schimmels in opgeslagen producten zijn in het algemeen van invloed op de voedselverwerking en de levensmiddelenwinkels waar de ingrediënten en processen ideale omstandigheden kunnen creëren voor dit ongedierte.

Deze insecten kunnen een grote impact hebben op uw bedrijf, waaronder:

  • Productverlies
  • Verloren productietijd
  • Aftrekpunten bij auditscores
  • Behandelingskosten
  • Merkreputatie
  • Klachten van klanten

De bestrijding van dit ongedierte kan duur zijn, zowel op het vlak van vereiste behandeling als productieonderbrekingen.
Ons proactieve programma voor ongedierte en schimmels in opgeslagen producten helpt probleemgebieden te identificeren en de activiteit van ongedierte terug te dringen.

Een succesvol preventieprogramma vereist een goede samenwerking tussen u en Ecolab. Samen kunnen we omstandigheden identificeren en voorkomen die risico's kunnen veroorzaken op vlak van ongedierte.

Ongedierte hoort niet thuis in een voedselverwerkende fabriek
Implementeer een preventief ongedierteprogramma met meer reiniging, effectieve controle en proactieve behandelingen die de activiteit van ongedierte terugdringen.

Ons ongediertebestrijdingsaanbod

Lees meer over ons aanbod voor ongediertebestrijding

No related pest elimination offerings were found.