Commercial Pest Control for Bed Bugs

Bestrijding van bed-ongedierte

Bed-ongedierte wordt over de hele wereld aangetroffen en komt zelfs voor in de meest exclusieve hotels, resorts, voorzieningen voor langetermijnzorg, cruiseschepen en andere plaatsen waar mensen samenkomen. Deze kleine, nachtelijke insecten, die zich voeden met bloed, kunnen uw merk en uw reputatie schaden, met een dure vervanging van de inventaris tot gevolg, of erger. Vertrouw op de experts van Ecolab om uw voorzieningen te inspecteren en te behandelen tegen bed-ongedierte.

Bed-ongedierte - Schadelijk voor uw reputatie

Ons toegewijde bedwantsonderzoeksteam produceert en onderzoekt wekelijks duizenden bedwantsen om nieuwe producten en apparatuur te evalueren, zodat de beste tools beschikbaar zijn voor ons serviceteam en onze klanten. Ons wetenschappelijk onderbouwde proactieve en reactieve multi-behandelingsprotocol, dat bewezen effectief is in de kamers van onze klanten, is ontworpen om bedwantsen in alle levensfasen te bestrijden, en helpt hun impact op de veiligheid en tevredenheid van gasten en bewoners te minimaliseren. Bezoek onze pagina Toolkit voor bedwantsen voor meer informatie over bedwantsen en de bestrijding ervan.

Overzicht van onze bedwantsenservice:

1. Inspectie
2. Behandeling (chemisch of stoom)
3. Vrijgave van de kamer
4. Follow-upservice van 72 uur
5. Tweewekelijkse follow-upservice inclusief inspectie en behandeling

Ecolab zal alle aangetaste en aangrenzende kamers inspecteren en behandelen volgens het Ecolab-serviceprotocol. We minimaliseren de uitval van kamers en kunnen in een paar uur aangrenzende kamers behandelen en follow-updiensten leveren.

 

Video's over bedwantsen

De strijd aangaan met bedwantsen

Deze instructievideo leert u hoe u kunt controleren op bed-ongedierte en geeft u de informatie die u nodig heeft om uw bedrijf, uw gasten en uw reputatie te beschermen.

Ongedierte en bedwantsen in hotels: luister naar wat gasten te zeggen hebben

Gemakkelijke toegang tot online beoordelingen van gasten betekent dat één bedwants of een ander incident met ongedierte uw merk in gevaar kan brengen. Een willekeurige steekproef van hotelgasten onthult verrassend veelvoorkomende verhalen over ongedierte. Bekijk de video om te weten te komen wat gasten echt vervelend vinden tijdens hun hotelervaringen, hoe ze erop reageren en waarom een ongediertevrije omgeving voor u een prioriteit zou moeten zijn.

Ontdek hoe u het risico op bedwantsen kunt beperken

Bekijk deze video van ons recente webinar en zie hoe u uw risico op bed-ongedierte kunt verminderen. Onze Ecolab-experts gaan in op trends, de biologie en het gedrag van bed-ongedierte, hoe u proactief kunt handelen, inspectietools, huidige bestrijdingsopties en best practices. Deze webinar werd gepresenteerd door dr. Joelle Olson, Ph.D.

Artikelen over bedwantsen

Educatieve hulpmiddelen over bedwantsen

Ons ongediertebestrijdingsaanbod

Lees meer over ons aanbod voor ongediertebestrijding

No related pest elimination offerings were found.