Ecolab Bioquell-technologie

Ecolab Bioquell-technologie

Schaalbaar, aanpasbaar en instellingsbreed aanbod van systemen en diensten

Creëer snel en handhaaf een verontreinigingsvrij proces door gebruik te maken van Bioquell's geautomatiseerde en gevalideerde 35% waterstofperoxide vapor bio-decontaminatie-technologie. Ideaal voor cleanroomapparatuur, isolatoren, BSC's, kamers, doorgangen, noodhulp, geplande diensten en meer.

 

Technologie-opties

Veilig voor gevoelige elektronica en vrij van residu, terwijl het een 6-log reductie van de biobelasting op elk oppervlak realiseert. Het proces is schaalbaar, herhaalbaar, voldoet aan strenge wettelijke normen en is GMP-conform.

Bioquell-technologie
Bioquell-systemen

Bioquell-systemen omvatten een scala aan mogelijkheden, waaronder mobiele ruimtesaneringsystemen voor productie- en laboratoriumruimtes, geïntegreerde en wandmontagesystemen, en units die rechtstreeks kunnen worden aangesloten op apparatuur zoals vriesdrogers, BSC's, isolatoren, kooi- en stellingwassers, materiaalluchtsluizen en nog veel meer.

Bioquell-technologie
Bioquell-services

De Bioquell-ingenieurs kunnen een behandeling op maat verzorgen, van de kleinste ruimte tot een heel gebouw, met de Bioquell Rapid Bio-Decontaminatie Service (RBDS). Deze service wordt aangeboden voor geplande behoeften, noodsituaties en als onderdeel van rampenbestrijdingsprotocollen. Volledige rapportage met gevalideerde resultaten door het gebruik van Bioquell biologische en chemische indicatoren worden na elke afspraak verstrekt.

Bioquell-technologie
Unieke isolator van bioquell

De Bioquell Qube is een configureerbare isolator die is geïntegreerd met de waterstofperoxidedamp-technologie van Bioquell. Met snelle cyclustijden zorgt de Bioquell Qube ervoor dat aan uw aseptische werkruimtebehoeften wordt voldaan voor een veilige en productieve werkomgeving in tal van toepassingen. De Bioquell Qube is anders dan traditionele isolatoren omdat de constructie van polypropyleen vele voordelen biedt. Bekijk de onderstaande video.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

No related solution pages were found.