1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Grote vliegen
  5. STEALTH-vliegenledlamp
Commercial Pest Control for Flies

STEALTH-vliegenledlamp

Om uw faciliteit tegen hinderlijke en onhygiënische grote vliegen te beschermen, installeert u de STEALTH™ Led Fly Light om vliegen en andere vliegende insecten aan te trekken. Dit apparaat bevat een ledlamp die vliegen en andere vliegende insecten aantrekt in de vliegval. Eenmaal in de val worden ze gevangen op een lijmbord. Deze innovatie zonder pesticiden verwijdert snel vliegen uit uw faciliteit met 60% minder energieverbruik dan onze oude vliegenlamp.

Vliegen weglokken van voedselbewerkingen

De STEALTHTM Led Fly Light is Ecolab's nieuwe technologie voor de bestrijding van vliegen ontwikkeld voor in een faciliteit. De STEALTHTM Led Fly Light heeft een kleinere voetafdruk en verbruikt 60% minder energie dan onze oudere vlieglampmodellen.

Deze ledlamp kan vliegen tot op een afstand van 12 voet onder ieder willekeurige hoek aantrekken waar het zicht op het licht niet wordt geblokkeerd door een ander(e) object(en). Eenmaal in de val worden vliegen gevangen op een sterk lijmbord en kunnen ze niet ontsnappen. Dit betekent dat minder vliegen uw klanten en werknemers lastig vallen en dat er minder kans bestaat dat ziekten door uw hele bedrijf worden verspreid.

Als een integraal onderdeel van Ecolab's Large Fly-programma, is deze apparatuur essentieel voor discrete vliegverwijdering. Voor een schone, veilige en gezonde omgeving voor uw klanten en werknemers, gebruikt u de STEALTHTM -vliegenledlamp om problemen met vliegen voor te blijven.

Onze nieuwe STEALTHTM-vliegenledlamp is in 2017 bekroond met de National Restaurant Association's Kitchen Innovation Award.

 
Demonstratie Stealth-vliegenledlamp

Onze gepatenteerde STEALTHTM-vliegenledlamp helpt bij het terugdringen van vliegen en verbruikt 60% minder energie in vergelijking met traditionele vliegenlampen.

Image of the outside-in approach.
voordelen van de outside-in-aanpak

Het implementeren van een uitgebreid programma op basis van een outside-in-aanpak kan uw inspanningen voor het voorkomen van grote vliegen in uw gebouw aanzienlijk verbeteren.