1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. PERformance 60
Nurse with towels

PERformance® 60
60°C desinfecterende oplossing voor textiel in de gezondheiszorg

Ecolab presenteert duurzame standaards voor kwaliteit, energie-efficiëntie en -besparing voor de wasserijmarkt met het PERformance® 60-programma. Dit betekent hoge kwaliteit, waterbesparing en besparing op energiekosten voor individuele wasserijen.

Het PERformance® 60-concept bestaat uit de combinatie van de emulsietechnologie van Ecolab en het blekende en desinfecterende product Ozonit Performance. De combinatie van deze 2 vermindert de totale kosten van het wasproces, bereikt uitstekende wasresultaten bij 60°C en levert perfect gedesinfecteerd textiel.
PERformance® 60 biedt meer efficiëntie, bespaart water en energie, en helpt uw productiviteit te verbeteren.

WEES VEILIG EN BLIJF BESCHERMD
performance 60 D+
Het verwijderen van pathogenen uit textiel is een van de relevante parameters voor het beoordelen van de prestaties van een wasproces. PERformance® 60 D+ heeft bewezen effectief te zijn tegen bacteriën, schimmels en virussen gebaseerd op geregistreerde processen en is effectief tegen het SARS-CoV-2-virus.

Emulsietechnologie van Ecolab

Detergent vs Emulsion
unieke formule
De emulsietechnologie van Ecolab is speciaal ontwikkeld om het krachtigste en meest geconcentreerde wasmiddel voor de wasserijsector te leveren.
Vanwege de innovatieve formule en specifieke productiemethode dringen de microscopische deeltjes het textiel veel dieper binnen en verwijderen het vuil effectiever dan klassieke wasmiddelen. De technologie biedt tevens uitstekende spoeleigenschappen en maakt 1 - 2 spoelstappen overbodig waardoor er bespaard wordt op watergebruik en de wasproductiviteit wordt verhoogd.
De emulsietechnologie is geschikt voor alle soorten textiel, inclusief linnengoed voor de gezondheidszorg.

Gerelateerd aanbod

Bekijk hieronder het gerelateerde aanbod:

Our search returned no results.