Hand- en huidverzorging

Hand- en huidverzorging

De formules van Ecolab voor hand-en lichaamsreiniging, handontsmetting, huiddesinfectie en verzorgende crèmes voldoen aan de diverse vereisten inzake hand- en huidverzorging op de huidige markt. Elke formule speelt in op specifieke behoeften: frequentie en gebruiksvriendelijkheid, verschillende huidtypes en speciale vereisten voor ruimtes en personen met een verhoogd risico. Onze hand- en huidproducten zijn eenvoudig te gebruiken en worden algemeen aanvaard. En als uw medewerkers de producten kunnen waarderen, dan zullen ze zich ook beter houden aan de richtlijnen inzake hand- en huidhygiëne, waardoor de risico’s op infecties en kruisinfecties dalen.

 

We bieden ook een ruim assortiment handontsmettingsmiddelen met een snelle antimicrobiële werking en een breed spectrum. De handen blijven zacht dankzij de verzorgende bestanddelen en de ontsmettingsmiddelen zijn beschikbaar in handige afmetingen en formaten. U kunt ook zelf kiezen welk antimicrobieel profiel, productformaat of welke en hoeveel verzachtende bestanddelen optimaal geschikt zijn voor uw gebruikstoepassingen. Alle handontsmettingsmiddelen van Ecolab voldoen aan de vereisten voor hygiënische en chirurgische handontsmetting. Onze producten zijn uiterst doeltreffend bij een heel korte inwerktijd zodat altijd aan de ontsmettingsnormen wordt voldaan, zelfs als de tijd beperkt is in noodsituaties.

 

Ook bij frequent gebruik beschermen de verzachtende bestanddelen in onze formules de huid efficiënt tegen uitdroging en onze muurdispensers zorgen voor een precieze en zuinige dosering.

 

 

Back to Top