Open oppervlaktehygiëne

In de voedselproducerende industrie is hygiëne een grote uitdaging. Er is een grote variëteit aan processen, apparatuur en een groot scala aan verschillende soorten vervuiling.

Na de productie wordt de apparatuur die gebruikt wordt tijdens deze productie, aan de buitenkant gereinigd en gedesinfecteerd voordat ze weer wordt ingezet.

Deze reiniging of desinfectie wordt uitgevoerd met een lagedrukschuimsysteem en de daarbij horende speciale reinigings- en desinfectiemiddelen.

Het resultaat bij deze hygiënestap hangt af van het juiste gebruik van de equipment- en reinigings-/desinfectiemiddelen en de daarbij horende trainingen en ondersteuning door de serviceafdelingen.

Door deze combinatie toe te passen, heeft Ecolab de reputatie om een kwalitatieve oplossing aan te bieden. Hierbij wordt de specifieke situatie beoordeeld. Zo kunnen de juiste reinigings- en desinfectiemiddelen worden ingezet, met de juiste schuimapparatuur en een op maat gesneden service-aanpak. .

HYBRID range: de laatste innovatie in apparatuur voor schuimreiniging!

Het schuimreinigingssyteem dat aan ALLE eisen tegemoet komt

Met de introductie van de HYBRID SATELLIET zet Ecolab een nieuwe standaard op gebied van gebruiks-vriendelijkheid en efficiëntie in schuimreiniging. De HYBRID SATELLIET combineert innovatieve technologieën in een compacte unit met mogelijkheid tot modulaire uitbreiding indien de applicatie dat vraagt.

Verbeterde veiligheid

Nieuw DuoBlock
automatisch spoelen bij omschakelen van het ene product naar het andere, via de centrale aansluiting, zonder dat de slang verwisseld hoeft te worden

Verbeterde schuimkwaliteit

Gepatendeerde Corona Technology™
geoptimaliseerde menging van toegevoerde lucht met de reinigingsoplossing resulteert in een betere schuimkaliteit met uitstekende hechting yDubbele injector
voor gebruik van het Ecolab Advantis Foam Systeem, biedt de mogelijkheid tot toevoegen van extra reinigingsproduct of –booster.

Het ontwerp van de Hybrid satelliet is specifiek afgestemd op gebruik in de voedingmiddelenindustrie.

Eenvoudige bediening

Praktische manuele bediening via één draaiknop yChemische concentratie afgeregeld en alleen door bevoegden aan te passen

Hygienisch  ontwerp

Gesloten systeem met RVS front

Minimaal onderhoud

Sterke en duurzame constructie van techniek en behuizing

Onderhoudsvriendelijk


Relevante onderdelen zijn bereikbaar zonder volledige demontage

 De nieuwe HYBRID range samengevat:

  • Het systeem dat ALLE functies vervuld: spoelen, schuimen & desinfecteren
  • BETERE schuimkwaliteit en –stabiliteit , EFFICIENTE reiniging
  • VEILIGER omdat slangen niet verwisseld hoeven te worden bij wisselen product
  • DUBBELE INJECTOR voor toepassing van Ecolab’s ADVANTIS FOAM systeem
  • VERWISSELBARE injectors: 150 l/min - 450 l/min schuim
  • 3 Jaar GARANTIE*

 Neem vandaag contact op met uw Ecolab contactpersoon voor meer informatie of een offerte. Heeft u geen contactpersoon of kent u deze niet, klik dan hier voor meer informatie.

Back to Top