Onze cultuur

Waar je Ecolab vindt, vind je de Ecolab cultuur. Deze cultuur is een tastbare kracht van onze organisatie, grens- en taaloverschreidend, doordrongen in alles dat wij als bedrijf doen en zijn.

Bezieling
Ecolab medewerkers zijn de hart en ziel van het bedrijf. Gemotiveerd om te slagen en gepassioneerd om verder te komen, we omhelzen het onbekende, behoedzaam met oog voor de risico's maar altijd met het vertrouwen dat we resultaat zullen leveren. We zijn leergierig en ambitieus, doortastend en volhardend in het omzeilen van obstakels. Boven alles, halen wij voldoening en plezier uit ons werk, wanneer wij als "Ecolab" onze klanten bedienen.

Trots
Exceptionele service, exceptionele producten. Met plezier bieden wij enkel de beste kwaliteit, of dit nu om losse elementen of een totaaloplossing gaat. Ongeacht de grootte van het project, of hoe klein het verzoek, we streven naar het geven van het beste antwoord, in ons streven naar perfectie. We koesteren het erfgoed van ons bedrijf, en dragen het met trots uit.

Vastberadenheid
Ambitieus en gretig, gedreven en vastberaden, enthousiast en energiek, we lopen niet weg voor gezonde competitie. We laten ons drijven door uitdagingen, die we zien als een uitnodiging voor nieuwe sucessen. Als een waar team, werken we samen om onze klanten keer op keer de beste oplossing te bieden, het liefst iedere keer net wat beter als de keer ervoor. Alleen op deze manier kunnen we het succes van onze organisatie laten groeien.

Toewijding
Net als familie, zijn we verenigd door een onzichtbare band, een gelijke overtuiging. We prijzen toewijding en bieden automatisch hulp aan onze collega's en klanten als zij dat nodig hebben. We accepteren niets minder dan loyaliteit ten opzichte van elkaar. We zijn oprecht naar elkaar en ten opzichte van onze doelen.

Passie
We geloven met hart en ziel in ons bedrijf; het bereiken van haar doelstellingen is onze missie. Deze maken we ons met enthousiasme eigen en streven deze onvermoeibaar na. Van nog groter belang is dat we in elkaar geloven, om elkaar geven, elkaar beschermen en ondersteunen.

Integrity
Professioneel. Betrouwbaar. Eerlijk. Onze integriteit als bedrijf is een kritische waarde die we wereldwijd zullen verdedigen. We zetten onze standaarden hoog en respecteren deze wanneer we eerlijk en ethisch zaken doen. We delen onze verwachtingen met elkaar en streven naar een werkplek die bestaat uit gemeenschappelijke waarden, vertrouwen en goede wil.

Back to Top