Onze voornaamste markten

Contamination control:
Shield Medicare is marktleider in de levering van gespecialiseerde producten ter voorkoming van besmetting aan farmaceutische-, biotechnologische- en medische industrieën wereldwijd.

Hospitality & Food Service:
Reinigingsproducten en –systemen en dienstverlening aan en voor de voedselindustrie, detailhandel, dienstensector waaronder (industriële) wasserijen, housekeeping, waterfiltratie- en zuivering,  voedselveiligheid, grootkeuken, zwembaden en spa.

Pest Elimination:
Dienstverlening en technologie voor de opsporing, identificatie, bestrijding en preventie van plagen in commerciële instellingen, met daarnaast audits en opleidingen op het gebied van voedselveiligheid.

Healthcare:
Producten en diensten voor o.a. handhygiene voor medisch personeel, chirurgische scrubs, reinigings- en ontsmettingsproducten t.b.v. chirurgische instrumenten en producten voor het ontsmetten van oppervlakken.

Food & Beverage:
Reinigingsproducten, apparatuur, systemen en diensten voor de agrarische industrie, drankenindustrie, brouwerijen, en farmaceutische industrie, als ook zuivel-, vlees-, pluimvee- en voedselverwerkende industrie.

Back to Top