1. Home
  2. Uw partner voor voedselveiligheid

Wij spreken u graag op de GFSI-conferentie 2019

Ecolab booth design for global food safety conference 2019
Bezoek ons in Ecolab-stand 48 en 49

Bezoek onze stand op de GFSI 2019.  Informatie over wat er te zien zal zijn op de stand en wie er mogelijk aanwezig zijn.

cobrandedlogoecolabgfsi
Bezoek ons op de GFSI-conferentie 2019 in Nice, Frankrijk
Ecolab food safety training
Speciale sessie
dinsdag 26 februari om  11.30 a.m.

Kom naar de speciale sessie met Mary Wagner en Fasie Malherbe: cultuur en training op het gebied van voedselveiligheid - de onberekenbare factor: menselijk gedrag. Lees hieronder verder.

CULTUUR EN TRAINING OP HET GEBIED VAN VOEDSELVEILIGHEID - DE ONBEREKENBARE FACTOR: MENSELIJK GEDRAG

Ook al heeft u de juiste producten en processen  geïmplementeerd om klanten, voeding en uw organisatie te beschermen, dan nog kan één fout van een medewerker alles in het honderd sturen.

Hoe gaat u om met uitdagingen op het gebied cultuur en training als het gaat om voedselveiligheid? En met name bij een groot personeelsverloop, onvoorspelbare houding van medewerkers, voortdurende druk op de kosten, weinig tijd voor training en uiteenlopende effectiviteit?

Ga met ons in gesprek met Mary Wagner die haar ervaringen deelt over het betrekken van mensen bij een gezamenlijk doel, het transformeren van organisaties, het opzetten van compleet nieuwe afdelingen en het creëren van een cultuur binnen uiteenlopende internationale retail- en consumptiegoederenbedrijven.

Ontdek zelf hoe de wetenschap van het leren traditionele training radicaal verandert. Fasie Malherbe, president van Lobster Ink, vertelt hoe door te kijken naar andere disciplines, zoals mensgericht design, storytelling, gamification en micro-training, voedselveiligheidstraining kan profiteren van kruisbestuiving met als einddoel het optimaliseren van de leerervaring voor iedereen.

Deze belangrijke speciale sessie wordt geleid door Bob Sherwood, EVP, Global Institutional Food Safety and Public Health van Ecolab. Mis hem niet.

Mary Wagner 2019 global food safety conference speaker at Ecolab special session
Mary Wagner

 PRESIDENT, MK WAGNER & ASSOCIATES

Fasie Malherbe Ecolab GFSI 2019 special session
Fasie Malherbe

PRESIDENT, LOBSTER INK

Bob Sherwood Ecolab GFSI 2019 special session
Bob Sherwood

EVP GLOBAL INSTITUTIONAL FOOD SAFETY AND PUBLIC HEALTH

Voedselveiligheid in actie

VOEDSELVEILIGHEID VAN BOER TOT BORD

Ecolab zorgt wereldwijd voor voedselveiligheid van boer tot bord zodat het voedsel dat u eet beschermd is.

logo for techstars ecolab farm to fork accelerator program
FARM TO FORK Accelerator

Techstars Farm to Fork Accelerator is een uniek programma dat werd medegefinancierd door Ecolab en Cargill. Het identificeert wereldwijd ondernemers en startende bedrijven met innovatieve ideeën op het gebied van landbouw, voedselgerelateerde digitale technologie, voedselverwerking en voedselveiligheid.

Voedselveiligheid verbeteren voor een vergrijzende bevolking

Maak kennis met Daisuke Kubota en ontdek hoe hij en zijn team Ecolab-experts voedselveiligheid helpen beschermen, de verspreiding van infecties beperken en zorgen voor een schone en gezonde omgeving voor de inwoners van een instelling voor langdurige zorg.

De voedseltoeleveringsketen beschermen van boer tot bord

Ecolab beschikt over expertise op vele punten in de voedselvoorzieningsketen - van boer tot bord - in verschillende industrieën. Onze services beschermen uw klanten tegen door voedsel overgedragen ziekten - van de planten die worden gebruikt om voedsel te produceren tot de kruidenierswinkels en restaurants waar het wordt gekocht en geconsumeerd. Ons doel is een robuust en duurzaam partnerschap te ontwikkelen - gebaseerd op vertrouwen en expertise - om uw reputatie op het gebied van voedselveiligheid te verbeteren.

Lees hieronder meer over hoe we samenwerken met uw sector.

Ecolab GFSI food beverage mosaic
Voedsel- en drank-verwerking
Er is niets belangrijkers op de wereld dan de voedselketen. En onze honger naar het vinden van betere oplossingen voor de productie van voedingsmiddelen kent geen grenzen. We kunnen u helpen bij het optimaliseren van elk aspect van uw voedsel- of drankverwerkingsactiviteiten en meetbare verbeteringen aanbrengen in operationele efficiëntie, duurzaamheid van de fabriek en productveiligheid.
Ecolab GFSI food retail mosaic
Voedingsdetailhandel
Onze expertise in de voedingsdistributiesector is gebaseerd op het verbeteren van de klantervaring door middel van uitgebreide oplossingen voor voedselveiligheid, kwaliteitsborging en schone, gedesinfecteerde activiteiten. Oplossingen zoals SaniSave en LmENTARY helpen supermarkten, magazijnen en groothandels te zorgen voor grondige reiniging, maar vereenvoudigen het reinigingsproces ook aanzienlijk en zorgen voor besparingen op hun bedrijfsresultaten door minder arbeid, water en energie te gebruiken.
Ecolab GFSI food service mosaic
Foodservice
De klanten van onze restaurants hebben manieren nodig om ervoor te zorgen dat hun groenten, fruit, ijs en andere voedingsproducten mensen niet ziek maken. Onze programma's zorgen ervoor dat uw gasten tevreden zijn en verbeteren uw merk door middel van oplossingen die de voedselveiligheid beschermen, de efficiëntie verbeteren en alles uitzonderlijk schoon houden tijdens uw foodservice-activiteiten.
Ecolab GFSI pest elimination mosaic
Ongediertebestrijding
We begrijpen het belang van het voorkomen van plagen voordat ze de kans krijgen om de veiligheid van uw klanten te bedreigen en uw reputatie te schaden. De ongediertebestrijding van Ecolab heeft meer dan 30 jaar ervaring met plaagbestrijding. We bieden wetenschappelijk bewezen protocollen die persoonlijk worden geleverd door servicespecialisten die uw bedrijf kennen en begrijpen.