1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Patiëntentemperatuur-management

Patiëntentemperatuur-management

Zelfs een milde onbedoelde hypothermie kan de postoperatieve hersteltijd verlengen en het risico op bloedverlies en hartfalen verhogen. Het Ecolab® CoreTemp™ Fluid Management System biedt verbeterde technologie en innovatie om verpleegkundigen te helpen bij vloeistofbeheer. Het CoreTemp-systeem verwarmt irrigatievloeistof snel tot een gewenste en gecontroleerde temperatuur. Bovendien is het het eerste en enige open systeem met technologie die de tijdens operaties gebruikte vloeistofvolumes automatisch en nauwkeurig meet.
intratemp1
CoreTempTM Fluid Management System

Het Ecolab CoreTempTM Fluid Management System biedt verbeterde technologie en innovatie om verpleegkundigen te helpen bij vloeistofbeheer. Het CoreTemp-systeem verwarmt irrigatievloeistof snel tot een gewenste en gecontroleerde temperatuur. Bovendien is CoreTemp het eerste en enige open systeem met technologie die tijdens operaties vloeistofvolumes automatisch en nauwkeurig meet.

Velvet Soft Surgical Slush
Hush-SlushTM-systeem
Tijdens procedures waarbij chirurgisch schilferijs nodig is, leveren ORS Hush-SlushTM-systemen van Ecolab fluweelzacht schilferijs, wat waardevolle verzorgingstijd bespaart. De gepatenteerde Auto-Stir™-technologie in Hush-SlushTM-systemen roert de oplossing automatisch tijdens het koelen en elimineert problemen met conventioneel schilferijs, dat scherpe randen kan hebben die kwetsbaar weefsel kunnen beschadigen.