Quick Service Restaurants

Wij bieden u meer dan producten. Wij bieden u oplossingen. Door te vragen wat u echt nodig heeft en door te begrijpen wat u belangrijk vindt (zoals de veiligheid van uw medewerkers, uw gasten, uw verbruikskosten, bedrijfsefficiëntie en tijds- en werkbesparing).

Door ons Kay-Programma zijn wij de leidinggevende globale fabrikant van reinigings- en ontsmettingsproducten en diensten voor de quick-service restaurantindustrie. Of u nu in één of 100 landen actief bent, wij maken programma’s op maat voor de klant om u het hoogste niveau van hygiëne en ontsmetting, voedselveiligheid en merkbescherming te helpen bereiken.

Het op de industrie gefocuste onderzoek en ontwikkeling van Ecolab brengt chemici, ingenieurs en microbiologen in een partnership met u. Hierdoor kunnen wij geïndividualiseerde, uitgebreide oplossingen bieden die uw bedrijfsveiligheid en efficiëntie verhogen. Verder biedt ons team van vertegenwoordigers een volledige service met oplossingen voor alle soorten problemen, met inbegrip van een 'reinigingsanalyse' van materiaaloppervlakken en uitrustingen die gebruikt worden in de voedingsdiensten.

Onze producten zijn uitgerust met dispensers die ontworpen zijn voor veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn bedoeld om oppervlakken, uitrustingen en personeel niet in gevaar te brengen. Hierdoor wordt afval- en waterverbruik tot een minimum beperkt, terwijl portiecontrole, laag onderhoud en lage gebruikskosten verzekerd zijn.

Klik op de link van uw toepassingsgebied of contacteer ons rechtstreeks door ‘Divisie QSR’ in het register Contact te kiezen.

Back to Top