OEM - Original Equipment Manufacturer

OEM - Original Equipment Manufacturer

voor de dranken- en voedingsmiddelenindustrie

Als OEM heeft u de verantwoordelijkheid om uw klanten het meest geschikte advies te geven op het vlak van effectieve reinigings- en desinfectie-oplossingen voor uw apparatuur. De efficiëntie van uw apparatuur wordt sterk bepaald door het ontwerp, maar ook door de aanwezigheid van een passende hygiëneprocedure. Hygiënisch ontwerp, compatibiliteit met hygiënemiddelen en reinigingsmogelijkheden zijn kritieke factoren die uiteindelijk de mate van klantacceptatie en klanttevredenheid bepalen.

Ecolab is trots op de bestaande samenwerkingsverbanden tussen verschillende OEM's en consulenten. Deze samenwerking is namelijk essentieel voor succes in de implementatie van hygiënesystemen.

De samenwerking tussen OEM's en Ecolab resulteerde o.a. in geautomatiseerde doseer-, distributie- en opslagsystemen. Daarnaast worden specifieke hygiëneprocedures ontwikkeld om de reiniging en desinfectie van specifieke apparatuur te ondersteunen. Samenwerken met Ecolab biedt concrete en langetermijnvoordelen, zowel voor de OEM als de klant door:

  • Inhouse engineering.
  • Wereldwijde servicespecialisten.
  • 80 jaar kennis en ervaring van processen in de dranken- en voedingsmiddelenindustrie.
Back to Top