Cleanrooms

Ervaren cGMP-fabrikant

We hebben ons specifiek toegelegd op farmaceutische en medische cleanrooms. Hiervoor gelden vaak totaal verschillende vereisten dan voor elektronische cleanrooms.


Gesteund door onze reputatie voor innovatie (bevestigd door prijzen toegekend door de cleanroomsector) bieden we u technische knowhow en uitgebreide verwerkingscapaciteit.


Door diverse cleanrooms van niveau B, C en D in hoogtechnologische productievestigingen in Wales worden de faciliteiten voortdurend uitgebreid en verbeterd. Dit om te voldoen aan de recentste GMP-aanbevelingen en de strengste productienormen.

Onze uitgebreide technische ondersteuning omvat gespecialiseerde test- en kwaliteitslabo’s, die werken volgens de goede laboratoriumpraktijken (GLP – Good Laboratory Practice). We testen en evalueren niet alleen elke fase in de productiecyclus, maar kunnen ook interne validatietests uitvoeren bij uw klanten.
We helpen hen bij hun eigen validatieprocessen door uitgebreide technische informatie aan te reiken, met zowel interne als onafhankelijke testresultaten.
Vertrouwelijkheid, vakkennis en een uitgebreide technische ondersteuning staan centraal in elke fase van dit specificatie- en validatieproces.

Volledig geaccrediteerd

We behaalden niet alleen het BS EN ISO 9001:2000-certificaat en het BS EN ISO 13485:2003-certificaat, maar hanteren ook de Europese richtlijn 93/42/EEG over medische hulpmiddelen bij het ontwerpen, fabriceren en verkopen van steriele en niet-steriele cleanroomproducten.


We volgen de nieuwe wet- en regelgeving op de voet en verbinden ons ertoe ons biocidegamma te registeren conform de Europese richtlijn over het op de markt brengen van biociden.


De steriele productiefaciliteiten worden geregeld geauditeerd door vooraanstaande farmaceutische bedrijven over de hele wereld (die zelf ook een GMP-accreditatie hebben) en door de Britse National Health Service en privéziekenhuizen.

Back to Top