Zuivel
glass of milk

Zuivel

In de zuivelindustrie wordt een groot scala aan producten geproduceerd. Bij elk product gelden weer andere hygiëne-eisen. Van dagverse melk tot probiotische zuiveldrankjes, van kaas tot desserts. Elk proces moet optimaal verlopen en zowel de kwaliteit als de kosten zijn daarbij belangrijke speerpunten.

Met de oplossingen van Ecolab wordt de diverse procesapparatuur op een effectieve manier gereinigd en gedesinfecteerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van effectieve reinigings- en desinfectiemiddelen, maar ook van efficiënte meet- en doseerapparatuur zodat de juiste productconcentraties worden toegepast.

Naast hygiëne heeft Ecolab ook een oplossing voor kritieke processen zoals water- en energiemanagement, chemie-opslag en effluentbehandeling.

Het voordeel voor onze klanten is:

  • Een productgamma van reinigings- en desinfectiemiddelen dat perfect past binnen de zuivelindustrie.

  • Een verkoopsteam dat veel kennis heeft van de markt en de verschillende zuivelprocessen.

  • Innovatieve en waardevolle oplossingen.

Voedselveiligheid en persoonlijke hygiene zijn in de meeste productie omgevingen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ecolab levert naast middelen en apparatuur voor het verkrijgen en bewaken van de voedselveiligheid ook middelen en apparatuur voor persoonlijke hygiene.

Kaas

Bij de verschillende soorten kaas, van zacht tot hard is er een belangrijke overeenkomst, bij de productie is het noodzakelijk om aan strenge hygiëne-eisen te voldoen...

Melk

Het is een grote uitdaging om aan de steeds hogere hygiënestandaarden in de dagverse melkproductie te voldoen. Door de grote productievolumes en de wens om een langere...

IJs

Roomijs is een product dat op veel verschillende manieren op de markt aanwezig is en dat zeker in nog meer verschillende vormen op de markt verschijnt.
Back to Top