aboutuspicnalco

Over Nalco Water

Nalco Water is 's werelds meest toonaangevende aanbieder van verbeteringen op het gebied van waterzuivering en processen. Wij werken samen met klanten die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen voor waterproblemen en beperkte hulpbronnen. Als Ecolab-onderneming delen we dezelfde bedrijfsvisie: een wereldwijd leider zijn voor technologie en diensten op het gebied van water, hygiëne en energie. We leveren en beschermen dat wat van vitaal belang is.

integratedwatermanagement
Nalco Water is innovatie

Bij NALCO Water is waterbeheer onze passie. Elke activiteit is uniek. Daarom draait de professionele benadering van Nalco helemaal om de zakelijke doelen van de klant en de individuele waterbehoefte. Hierna onderzoeken we de manieren om hun systeem efficiënter te laten werken.

3dtrasarwatersaver
Watertechnologie verbeteren

3D TRASAR™ technologie heeft waterbeheer gerevolutioneerd door het mogelijk te maken dat klanten realtime toegang hebben tot hun watersystemen. Door het combineren van chemie, services op afstand en geautomatiseerd beheer geeft deze technologie de klanten de mogelijkheid om de efficiëntie te vergroten en tegelijkertijd het water- en het energiegebruik te verminderen.

resinsmarket
Uitdagingen op het gebied van water en processen het hoofd bieden

Onze expertise op het gebied van water is ongeëvenaard, evenals onze samenwerking met onze klanten om hun moeilijkste problemen op te lossen. We werken met een grote scala van bedrijven: van bedrijfspanden, voedselverwerking, automobielindustrie, energieopwekking, chemicaliën en primaire metalen tot procesindustrie zoals papierfabrieken en mijnbouw.