1. Home
  2. Toegankelijkheidsverklaring

Toegankelijkheidsverklaring

Onze commitment ten aanzien van toegankelijkheid

Ecolab hecht groot belang aan toegankelijkheid, diversiteit en inclusie. Het is ons doel onze website toegankelijk te maken voor alle gebruikers. Of u nu wel of geen ondersteunende technologieën gebruikt zoals een schermlezer, vergrootapparaat, spraakherkenningssoftware of schakeltechnologie, het is onze missie om van uw bezoek aan ecolab.com een ervaring te maken die voldoet aan onze merkbelofte Everywhere It Matters.™.

Maatregelen

We nemen verschillende stappen en zetten middelen in om de toegankelijkheid van onze website verder te verbeteren.

Continu proces

Hoewel we trots zijn op de zaken die we hebben afgerond en waar we nog mee bezig zijn, Ecolab ziet toegankelijkheid als een continu proces.  Daarom:

  • We zijn bezig om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0 Level AA of deze overtreffen;
  • We werken samen met specialisten op het gebied van toegankelijkheid en bruikbaarheid en mensen met beperkingen om ervoor te zorgen dat onze sites goed functioneren en we verder gaan dan de officiële richtlijnen; en
  • We houden constant in de gaten waar de prestaties, snelheid en toegankelijkheid kunnen verbeteren.

Feedback

Neem contact met ons op als uw feedback of suggesties heeft voor hoe wij de toegankelijkheid van onze website kunnen verbeteren.

Heeft u vragen of suggesties met betrekking tot de toegankelijkheid van de website?

Gaat uw vraag over een ander onderwerp dan de naleving van websitetoegankelijkheid, ga dan naar onze contactpagina en vul daar het formulier in.

* geeft verplicht veld aan

Als u zich wilt afmelden of andere opties wilt bekijken voor communicatie over voor u mogelijk interessante producten en diensten, ga dan naar Abonnementencentrum.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.