1. Home
  2. Over ons
Hoofdkantoor Nalco Champion

Over ons

Ecolab is de wereldleider op het gebied van water, hygiëne en energietechnologieën en -diensten. Wereldwijd kiezen bedrijven in de foodservice, voedselverwerking, horeca, gezondheidszorg, industrie en olie- en gasmarkten voor producten en diensten van Ecolab om hun omgeving schoon en veilig te houden, doeltreffend te werken en duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Contact met onze klantenservice

Hulp nodig?

Nee, bedankt

Headphone Icon Telefonisch contact opnemen Neem telefonisch contact op met de klantenservice

TELEFONISCH CONTACT

For further information reach out to your account representative or call our customer service team at the phone number below.

Ecolab BVBA
Nalco Belgium BVBA SARL

Noordkustlaan 16C
B-1702 Groot-Bijgaarden
België

Klantenservice
Tel: +32-2-467-51-50

Letter Icon E-mailadres Informatie aanvragen
Vertel ons over uzelf
Wat is uw locatie?
Hoe kunnen we u bereiken?
Waarmee kunnen wij u helpen?

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

 

 

Samenwerken om wereldwijde uitdagingen op te lossen

Bij Ecolab doen we dat het beste. Onze 49.000 medewerkers helpen de wereld schoner, veiliger en gezonder te maken door middel van uitgebreide oplossingen en service ter plaatse om veilig voedsel te promoten, een schone omgeving te behouden, het water- en energieverbruik te optimaliseren en de operationele efficiëntie te verbeteren voor klanten op bijna drie miljoen locaties in meer dan 170 landen.

U VINDT ONS OVERAL WAAR HET NODIG IS

Onze innovatieve producten en diensten komen met vrijwel elk aspect van het dagelijks leven in aanraking en worden gebruikt in ziekenhuizen, hotels, restaurants, scholen, fabrieken, raffinaderijen en verschillende andere locaties over de hele wereld. Veel van 's werelds herkenbaarste merken vertrouwen op Ecolab om de operationele efficiëntie, productintegriteit en merkreputatie te waarborgen.

MET ONZE AANPAK MAKEN WIJ HET VERSCHIL

Met een ongeëvenaarde inzet voor persoonlijk geleverde service en een reeks innovatieve technologieën en wetenschappelijk onderbouwde oplossingen, stimuleren we positieve economische en duurzame effecten via onze klanten, activiteiten en de gemeenschappen waarin we actief zijn.

PERSOONLIJK GELEVERDE SERVICE

De basis van ons bedrijfsmodel wordt gevormd door onze mensen. Elk lid van het Ecolab-team draagt bij aan ons doel.

We beginnen bij onze klanten. Het ultieme concurrentievoordeel van Ecolab zit 'm in onze toonaangevende verkoop- en servicemedewerkers. Elke uitdaging van elke klant is uniek. Daarom werken onze 27.000 buitendienstmedewerkers samen met klanten in hun bedrijfsgebouwen en bieden zij ter plaatse advies en service. Onze experts hanteren een rigoureus proces om gegevens te verzamelen, geavanceerde technologie toe te passen, processen te herzien en oplossingen te bieden voor de unieke economische, sociale en milieugebonden uitdagingen van onze klanten.

Achter elke buitendienstmedewerker zit een team van onderzoekers, wetenschappers, ingenieurs, regelgevingsspecialisten en andere deskundigen die ijverig werken om de uitdagingen van de klant aan te pakken, nieuwe oplossingen te ontwikkelen en aan nieuwe behoeften tegemoet te komen.

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

We krijgen veel inzichten dankzij onze klanten: de uitdagingen waar zij voor staan en de resultaten die zij nastreven. Deze kennis is de motor achter onze innovatie. Het succes van onze innovatie wordt afgemeten aan de mate waarin onze oplossingen de doelstellingen van de klant ondersteunen.

Met ons getalenteerde team van wetenschappers en onze hypermoderne innovatiecentra is Ecolab een toonaangevende ontwikkelaar van nieuwe, doeltreffende oplossingen die klanten helpen hun activiteiten te verbeteren en een positieve impact op het milieu te creëren.

Het is deze investering in expertise, onderzoek, ontwikkeling en innovatie die ons in staat stelt om een voorloper te blijven wanneer we de meest urgente en complexe zakelijke kansen voor klanten en gemeenschappen aanpakken.

Doel en waarden

We zijn verenigd door ons krachtige doel. Door de waarden die ons leiden in ons werk. En door de onbeperkte vindingrijkheid die ons helpt de problemen van onze klanten op te lossen. Wij zijn Ecolab - en samen maken we de wereld tot een betere plek.

Ons werk maakt het verschil

Wij maken de wereld schoner, veiliger en gezonder. Wij beschermen vitale hulpbronnen. We zorgen ervoor dat water en energie overal beschikbaar zijn. Onze producten en diensten voorkomen ziekten en infecties. We houden voedselvoorraden veilig. We beschermen de plaatsen waar mensen eten, slapen, werken, spelen en genezen. We werken met iets fundamenteels voor de kwaliteit van het leven: we houden mensen gezond. We bevorderen het welzijn. We bieden zekerheid, zodat het leven ten volle kan worden geleefd. We helpen onze klanten succesvol te zijn. Risico's en zorgen te beperken. De weg vrij te maken om te groeien.

De manier waarop we werken is ook belangrijk

We werken doelgericht. Als er een doel is, dan bereiken we het. Als er een probleem is, dan lossen we het op. We werken veilig. En doen alles met gepaste zorg. We streven ernaar om te doen wat juist is, wat fair is, wat eerlijk is. We ondernemen samen actie. In teams. Teams versterkt door verschillende invalshoeken. We vinden inspiratie en energie in wat we doen en hoe we dat doen. In samen groeien, leren en vieren. In het verschil maken en het grotere goed dienen.

Ecolab is overal waar het nodig is. Want wat we doen - en hoe we dat doen - maakt overal het verschil.

Onze impact

Zo hebben we onze klanten geholpen in 2017:

Schoon water
Schoon water

Conservatie van meer dan 171 miljard gallon water

Beheer van in totaal 1,1 miljard gallon (4,2 biljoen liter) productie- en drinkwater

Conservatie van drinkwater voor meer dan 590 miljoen mensen

En samen met onze klanten willen we er in 2030 in slagen maar liefst 300 miljard gallon water per jaar te besparen

 

Onze visie op schoon water
Veilig voedsel
Veilig voedsel

Veilige productie van 44% van de wereldwijde melkvoorraad

Veilige productie van meer dan 25% 
van alle verwerkte voedingsmiddelen ter wereld

Ondersteuning voor schone keukens, van waaruit 45 miljard restaurantmaaltijden werden geserveerd

En samen met onze klanten willen we elk jaar meer dan 1 miljoen door voedsel overgedragen ziekten voorkomen

 

Onze visie op veilig voedsel
Volop energie
Volop energie

Conservatie van meer dan 12 biljoen BTU's

40% vermindering van de water- en energie-impact van de wereldproductie van aardolie

Productie van meer dan 20%
het energievermogen op de wereld

En we streven ernaar om de voetafdruk van CO2 in onze eigen bedrijfsactiviteiten met 10% te verminderen vóór
2020

 

Onze visie op volop energie
Gezonde omgevingen
Gezonde omgevingen

Meer dan 40 miljard schone handen

Meer dan
800 miljoen schone hotelkamers om de gasten blij te maken

6 miljoen schone ziekenhuiskamers en patiëntenkamers voor langdurige zorgverlening

En we helpen ziekenhuizen om het risico op HAI's te verminderen voor wel 10.000 mensen

 

Onze visie op gezonde omgevingen

Onze merken voor water en energie

nalcoabout
Nalco Water

Nalco Water, een bedrijf van Ecolab, biedt innovatieve oplossingen voor waterbehandeling en -beheer, procesverbeteringen en controle van vervuilende stoffen - en optimaliseert zo de productkwaliteit en operationele kosten voor onze klanten en vermindert hun impact op het milieu.

nalcochampabout
Nalco Champion

Nalco Champion, een bedrijf van Ecolab, levert diensten ter plaatse en oplossingen op basis van technologie voor de aardgasindustrie, petroleumindustrie en petrochemische industrie - en levert zo terugwinnings-, productie- en procesverbeteringen die onze klanten helpen de olie- en gasproductie over de hele wereld te optimaliseren.