Ecolab in vogelvlucht

klantenlocaties

Bijna 3 miljoen
klant-  locaties

history

+100 jaar ervaring
in innovatie

patenten

Meer dan 10.000 octrooien

associates

Meer dan 48.000 medewerkers

Daaronder vallen 26.000 sales-en-service-medewerkers en 1.100 wetenschappers, engineers en technische specialisten

donations

$ 83 miljoen gedoneerd

Via productdonaties, de Ecolab Foundation en bedrijfsgiften en giften van en vrijwilligerswerk door medewerkers in 2022

Mensen en de levensnoodzakelijke hulpbronnen beschermen

Bij Ecolab doen we dat het beste. Voortbouwend op een eeuw aan innovatie bieden onze 48.000 medewerkers op wetenschap gebaseerde oplossingen, gegevensgestuurde inzichten en service van wereldklasse ter verbetering van voedselveiligheid, behoud van schone en veilige omgevingen, optimalisatie van water- en energieverbruik en verbetering van operationele efficiëntie voor klanten in meer dan 170 landen wereldwijd.

Klanten helpen succesvol te zijn 

Van restaurants en hotels tot energiecentrales en fabrieken: de meer dan 25.000 sales- en servicemedewerkers van Ecolab, het grootste en best opgeleide direct sales-en-service-team, helpen klanten uitdagingen op het gebied van reiniging, hygiëne en water- en energiebeheer op te lossen. Veel van 's werelds herkenbaarste merken vertrouwen op Ecolab om de operationele efficiëntie, productintegriteit en merkreputatie te waarborgen. Zie Bedrijfstakken die we bedienen.

Gepersonaliseerde service

Het ultieme concurrentievoordeel van Ecolab zit 'm in onze toonaangevende verkoop- en servicemedewerkers. Elke uitdaging van elke klant is uniek. Daarom werken onze 25.000 buitendienstmedewerkers samen met klanten in hun gebouwen en bieden ze advies en service op maat. Onze experts hanteren een rigoureus proces om gegevens te verzamelen, geavanceerde technologie toe te passen, processen te herzien en oplossingen te bieden voor de unieke economische, sociale en milieugebonden uitdagingen van onze klanten.

Achter elke buitendienstmedewerker zit een team van onderzoekers, wetenschappers, ingenieurs, regelgevingsspecialisten en andere deskundigen die ijverig werken om de uitdagingen van de klant aan te pakken, nieuwe oplossingen te ontwikkelen en aan nieuwe behoeften tegemoet te komen. Zie onze oplossingen.

Innovatieve oplossingen

Ecolab kent een lange geschiedenis in innovatie. Onze strategie is gebaseerd op een combinatie van chemie, digitale technologie en service, en biedt onze klanten exponentiële meerwaarde. Ons team van 1.200 wetenschappers, engineers en technische specialisten produceren optimale oplossingen die op verantwoorde wijze worden ontwikkeld en geproduceerd met veel aandacht voor de impact op mens en milieu. Met onze expertise in kerntechnologieën, zoals antimicrobiële middelen, dosering en monitoring, persoonlijke en oppervlakkenhygiëne, polymeren, oppervlakteactieve stoffen, chemicaliën in vaste vorm, waterbeheer en gegevensanalyse, helpen we bedrijfsefficiëntie, productkwaliteit en veiligheid voor onze klanten te verbeteren. Lees meer over onze expertise en innovatie.

Protecting What’s Vital™

We hebben een gezamenlijk doel, namelijk de wereld schoner, veiliger en gezonder maken, en bedrijven te helpen succesvol te zijn terwijl mensen en cruciale hulpbronnen worden beschermd. Het is onze visie wereldleider te zijn in water-, hygiëne- en antimicrobiële technologieën en services en datgene te bieden en beschermen wat cruciaal is: schoon water, veilig voedsel en gezonde omgevingen.

Als onze klanten succesvol zijn, zijn wij dat ook.

 

Succesverhalen van klanten

Ontdek hoe Ecolab samenwerkt met klanten wereldwijd om uitgebreide oplossingen, inzichten op basis van gegevens en service op locatie te bieden met het oog op het bevorderen van veilig voedsel, schoonhouden van omgevingen, optimaliseren van water- en energieverbruik en verbeteren van de bedrijfsefficiëntie.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen evenementen gevonden


Dit is hoe we onze klanten in 2022 ondersteund hebben:

Ons watermerk

aboutuspicnalco

Nalco Water

Nalco Water, een bedrijf van Ecolab, biedt innovatieve oplossingen voor waterbehandeling en -beheer, procesverbeteringen en controle van vervuilende stoffen - en optimaliseert zo de productkwaliteit en operationele kosten voor onze klanten en vermindert hun impact op het milieu.