Ecolab in vogelvlucht

klantenlocaties
Bijna 3 miljoen
klant-  locaties
history
99 jaar ervaring
in innovatie
patenten
Meer dan 10.000 octrooien
associates
47.000 medewerkers

Daaronder vallen 25.000 sales-en-service-medewerkers en 1.200 wetenschappers, engineers en technische specialisten

donations
Meer dan $ 40 miljoen gedoneerd

Via productdonaties, de Ecolab Foundation en bedrijfsgiften en giften van en vrijwilligerswerk door medewerkers in 2021

Samenwerken om wereldwijde uitdagingen op te lossen

Bij Ecolab doen we dat het beste. Onze 47.000 medewerkers leveren uitgebreide, op wetenschap gebaseerde oplossingen, inzichten op basis van data en service van wereldklasse ter bevordering van de voedselveiligheid, behoud van een schone en veilige omgeving, optimalisatie van water- en energiegebruik en verbetering van de operationele efficiëntie en duurzaamheid op bijna drie miljoen klantenlocaties in meer dan 170 landen.

U vindt ons overal waar dat nodig is

Van restaurants en hotels tot energiecentrales en fabrieken: de meer dan 25.000 sales- en servicemedewerkers van Ecolab, het grootste en best opgeleide direct sales-en-service-team, helpen klanten uitdagingen op het gebied van reiniging, hygiëne en water- en energiebeheer op te lossen. Veel van 's werelds herkenbaarste merken vertrouwen op Ecolab om de operationele efficiëntie, productintegriteit en merkreputatie te waarborgen. Zie Bedrijfstakken die we bedienen.

Gepersonaliseerde service

Het ultieme concurrentievoordeel van Ecolab zit 'm in onze toonaangevende verkoop- en servicemedewerkers. Elke uitdaging van elke klant is uniek. Daarom werken onze 25.000 buitendienstmedewerkers samen met klanten in hun gebouwen en bieden ze advies en service op maat. Onze experts hanteren een rigoureus proces om gegevens te verzamelen, geavanceerde technologie toe te passen, processen te herzien en oplossingen te bieden voor de unieke economische, sociale en milieugebonden uitdagingen van onze klanten.

Achter elke buitendienstmedewerker zit een team van onderzoekers, wetenschappers, ingenieurs, regelgevingsspecialisten en andere deskundigen die ijverig werken om de uitdagingen van de klant aan te pakken, nieuwe oplossingen te ontwikkelen en aan nieuwe behoeften tegemoet te komen. Zie onze oplossingen.

Innovatieve oplossingen

Ecolab kent een lange geschiedenis in innovatie. Onze strategie is gebaseerd op een combinatie van chemie, digitale technologie en service, en biedt onze klanten exponentiële meerwaarde. Ons team van 1.200 wetenschappers, engineers en technische specialisten produceren optimale oplossingen die op verantwoorde wijze worden ontwikkeld en geproduceerd met veel aandacht voor de impact op mens en milieu. Met onze expertise in kerntechnologieën, zoals antimicrobiële middelen, dosering en monitoring, persoonlijke en oppervlakkenhygiëne, polymeren, oppervlakteactieve stoffen, chemicaliën in vaste vorm, waterbeheer en gegevensanalyse, helpen we bedrijfsefficiëntie, productkwaliteit en veiligheid voor onze klanten te verbeteren. Lees meer over onze expertise en innovatie.

Doel en waarden

We hebben een gezamenlijk doel, namelijk de wereld schoner, veiliger en gezonder maken, en bedrijven te helpen succesvol te zijn terwijl mensen en cruciale hulpbronnen worden beschermd. Het is onze visie wereldleider te zijn in water-, hygiëne- en antimicrobiële technologieën en services en datgene te bieden en beschermen wat cruciaal is: schoon water, veilig voedsel en gezonde omgevingen.

Als onze klanten succesvol zijn, zijn wij dat ook.

 

Ecolab is overal waar het nodig is. Want wat we doen - en hoe we dat doen - maakt overal het verschil.

Succesverhalen van klanten

Ontdek hoe Ecolab samenwerkt met klanten wereldwijd om uitgebreide oplossingen, inzichten op basis van gegevens en service op locatie te bieden met het oog op het bevorderen van veilig voedsel, schoonhouden van omgevingen, optimaliseren van water- en energieverbruik en verbeteren van de bedrijfsefficiëntie.

2018 Corporate Sustainability Report Colgate-Palmolive toothpaste facility image
Colgate-Palmolive: water besparen, productiviteit verhogen

Colgate-Palmolve werkte samen met Ecolab om de efficiëntie en duurzaamheid van het reinigings- en desinfectieproces te verbeteren in de Mission Hills-fabriek in Guanajuato, Mexico.

2018 Corporate Sustainability Report ADM Archer Daniels Midland facility image
ADM: 2,3 miljard gallon water helpen besparen

Om de operationele kosten aanzienlijk te verlagen en toch de duurzaamheidsdoelen te behalen, implementeerde ADM technologie en automatisering van Ecolab op hun wereldwijde locaties.

2018 Corporate Sustainability Report SAP data center customer image
SAP: veilig water optimaliseren in datacenters

SAP werkte samen met Ecolab en koos voor een holistische benadering van waterbehandeling die het risico op de legionella-bacterie minimaliseert.

 

Ons watermerk

aboutuspicnalco
Nalco Water

Nalco Water, een bedrijf van Ecolab, biedt innovatieve oplossingen voor waterbehandeling en -beheer, procesverbeteringen en controle van vervuilende stoffen - en optimaliseert zo de productkwaliteit en operationele kosten voor onze klanten en vermindert hun impact op het milieu.