Onze innovatie vloeit voort uit een combinatie van chemie, digitale technologie en service en biedt klanten exponentiële meerwaarde.

Ons team van 1.200 wetenschappers, engineers en technische specialisten produceren optimale oplossingen die op verantwoorde wijze worden ontwikkeld en geproduceerd met veel aandacht voor de impact op mens en milieu. Met onze expertise in kerntechnologieën, waaronder digitale oplossingen, antimicrobiële stoffen, dosering en monitoring, persoonlijke en oppervlakkenhygiëne, polymeren, oppervlakteactieve stoffen, chemicaliën in vaste vorm, waterbeheer en data-analyse, helpen we onze klanten de bedrijfsefficiëntie, productkwaliteit en veiligheid te verhogen.

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten besteden we veel aandacht aan duurzaamheid, waarbij we ons richten op de verantwoordelijkheid voor de ingrediënten, de menselijke gezondheid en de impact op het milieu gedurende de levenscyclus van het product. Wij willen de uitdagingen van vandaag aangaan en nieuwe oplossingen ontwikkelen die ervoor zorgen dat onze klanten optimaal kunnen presteren.

De expertise van Ecolab

Onderzoek, ontwikkeling en techniek

Om onze innovatiebelofte waar te maken, hebben we een wereldwijd team van experts en technische specialisten op een aantal gebieden, waaronder chemie, metallurgie, microbiologie, entomologie, chemische technologie, verpakkingen, werktuigbouw, digitale/software-ontwikkeling en elektrotechniek.

De wetenschap van impact

No Events found

1200

wetenschappers, engineers en technische specialisten

90+

productiebedrijven

16

technologiecentra wereldwijd

9400+

patenten