Een nieuwe kijk op waterbeheer

Vanaf het moment dat water een gebouw binnenkomt tot het moment dat het weer terugkomt in het milieu is het een kritiek onderdeel van de bedrijfsactiviteiten van onze klanten. We gebruiken expertise en innovatie om ze te helpen bij hun watermanagement en het succes te meten - druppel per druppel.

eROI is het exponentiële rendement op investeringen dat we onze klanten bieden door middel van verbeterde prestaties, bedrijfsefficiëntie en duurzame impact.

Meten is een cruciaal onderdeel van ons proces om exponentiële resultaten te leveren. Het is een benadering die onze klanten in staat stelt de totale door de oplossingen van Ecolab geleverde waarde te monitoren - van het verhogen van de productiviteit en prestaties tot het verlagen van operationele kosten en het stimuleren van de efficiëntie. En dat terwijl deze klanten hun duurzaamheidsdoelstellingen behalen en de wereld op een positieve manier beïnvloeden.

Het laatste nieuws

 

WATER STAAT AAN DE BASIS VAN ONS BESTAAN

Bij Nalco Water bieden wij bedrijven overal ter wereld de mogelijkheid om deze meest cruciale hulpbron te beschermen. Wij werken nauw samen met bedrijven in een groot aantal verschillende sectoren om oplossingen te ontwikkelen voor hun specifieke waterbehoeften en zakelijke doelstellingen.

 

Schoon water voor toekomstige generaties

Bekijk John Holden in de in Amerika nationaal gesyndiceerde serie 'Earth' op Discovery Channel en zijn bezoek aan Naperville, Illinois, om te onderzoeken hoe Nalco Water het water op onze planeet helpt te besparen.

Succesverhalen van klanten

Meer informatie over hoe we onze klanten helpen oplossingen voor hun uitdagingen te vinden

No Events found

Videogalerij

Een stralende toekomst voor geothermie

We zetten ons in om de geothermische industrie te helpen hun ecologische impact te verkleinen en leveren tegelijkertijd de grootst mogelijke efficiëntie en betrouwbaarheid.