We werken samen om de wereld schoner, veiliger en gezonder te maken -
helpen onze klanten om succesvol te zijn en daarbij mensen en voor het leven van vitaal belang zijnde hulpbronnen te beschermen.

Menselijke gezondheid

Mensen helpen tot bloei te komen door het beschermen van hun individuele gezondheid, het voedsel dat ze eten en de ruimtes waarin ze wonen en werken.

Gezondheid van de aarde

De aarde helpen te gedijen door bescherming van het klimaat en haar meest waardevolle bron: water.

Zakelijke gezondheid

Bedrijven helpen succesvol te zijn door bescherming van hun reputatie en financiële resultaten.

Het laatste nieuws

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

 Water is bepalend voor ons bestaan

Bij Nalco Water bieden wij bedrijven overal ter wereld de mogelijkheid om deze meest cruciale hulpbron te beschermen. Wij werken nauw samen met bedrijven in een groot aantal verschillende sectoren om oplossingen te ontwikkelen voor hun specifieke waterbehoeften en zakelijke doelstellingen.

Uitgelichte video

Schoon water voor toekomstige generaties

Bekijk John Holden in de in Amerika nationaal gesyndiceerde serie 'Earth' op Discovery Channel en zijn bezoek aan Naperville, Illinois, om te onderzoeken hoe Nalco Water het water op onze planeet helpt te besparen.

Succesverhalen van klanten

Meer informatie over hoe we onze klanten helpen oplossingen voor hun uitdagingen te vinden

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen evenementen gevonden

Videogalerij