Veiligheidsinformatiebladen

Veiligheidsinformatiebladen (VIB / MSDS) geven informatie over een stof of mengsel voor het beheer van chemische stoffen op de werkplek. Niet alle veiligheidsinformatiebladen van Ecolab, Nalco Champion en Nalco Water zijn online beschikbaar.

Als er zich een ongeval, lekkage of andere chemische noodsituatie voordoet, neem dan contact op met de betreffende lokale contactpersoon voor noodgevallen.

VIB/MVIB Ecolab EU

De veiligheidsinformatiebladen van Ecolab voor Europa zijn online beschikbaar. Zoek via de onderstaande link naar een Europees veiligheidsinformatieblad van Ecolab.

VIB voor ongediertebestrijding in België

Veiligheidsinformatiebladen en etiketten voor onze ongediertebestrijdingsproducten gebruikt door Ecolab België zijn online verkrijgbaar. Volg de onderstaande link om ze te bekijken.

Ecolab VIB (buiten EU)

Veiligheidsinformatiebladen van Ecolab voor Noord-Amerika, India, het Midden-Oosten / Afrika (IMEA) en bepaalde landen in Latijns-Amerika en Azië-Pacific zijn online beschikbaar. Ga naar het VIB-portaal van Ecolab om dit Ecolab-VIB te zoeken.

Technische gegevensbladen van Ecolab Frankrijk

Technische gegevensbladen voor onze producten gebruikt door Ecolab Frankrijk zijn online verkrijgbaar. Volg de onderstaande link om ze te bekijken.

VIB/MVIB Nalco Water

De veiligheidsinformatiebladen van Nalco Water zijn niet online beschikbaar. Klik hieronder om een VIB/MVIB aan te vragen bij de klantenservice van Nalco Water.

VIB/MVIB Nalco Champion

Veiligheidsinformatiebladen van Nalco Champion en ChampionX zijn niet online verkrijgbaar. Klik hieronder om een VIB/MVIB aan te vragen.