In verschillende landen in Europa is Ecolab gecertificeerd als aantrekkelijke werkgever

In 24 Europese landen hebben medewerkers Ecolab aangemerkt als Great Place to Work®.

31 augustus 2022
WALLISELLEN, Zwitserland 
Ecolab Inc., de wereldleider op het gebied van water-, hygiëne- en infectiepreventieoplossingen en -services die mensen, onze aarde en bedrijven beschermen, is na grondig en anafhankelijk onderzoek door Great Place to Work® uitgeroepen tot geweldige plek om te werken. Ecolab zet zich ervoor in om zijn positieve impact te versnellen en ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en diversiteit, gelijkheid en inclusie te verwezenlijken.  
Great place to work certification

"Onze medewerkers geven in grote meerderheid aan dat het werk dat zij doen bijdraagt aan onze missie en dat zij het gevoel hebben dat hun werk een diepere betekenis heeft", aldus Ecolab EVP & President for Global Markets, Sam de Boo. "Deze certificering bewijst eens te meer dat het die doelgerichtheid is die ons verbindt. Onze teams zijn essentieel voor het succes van ons bedrijf bij het beschermen van mensen en de levensnoodzakelijke hulpbronnen. Wij voelen ons vereerd dat we door onze medewerkers in 24 landen worden erkend voor onze geweldige cultuur en de door ons geboden werkomgeving waarin iedereen gedijt en optimaal kan presteren."

Het certificeringsproces is gebaseerd op rechtstreekse feedback van medewerkers, die wordt verstrekt binnen een uitgebreide, anonieme enquête over de werkplekbeleving. Wat wordt beoordeeld, zijn de mate van vertrouwen die werknemers in hun leiders hebben, de mate van trots die zij voelen voor hun werk en de mate waarin zij hun team en collega's waarderen. Om Great Place to Work-CertifiedTM te zijn, moet een bedrijf bovengemiddeld scoren op gebied van geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.

Ecolab is gecertificeerd in de volgende landen: België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. 



Contact:

Laetitia Tettamanti

+41 (0)79 419 6906

Laetitia.tettamanti@ecolab.com

28 juli 2022

(ECL-C)

Aanverwant nieuws