1. Nalco Water Home
  2. Duurzaamheidsdoelen van Marriott voor 2025 en daarna

Marriott: duurzaamheidsdoelen voor 2025 en daarna

Marriott Logo

Inzicht

Wat heeft de grootste hotelexploitant ter wereld gemeen met de wereldleider in technologie en diensten op het gebied van water, hygiëne en energie? Gemeenschappelijke waarden, waarbij mensen op de eerste plaats komen en een toewijding aan duurzaamheid en wereldwijde reikwijdte. Deze gemeenschappelijke principes liggen ten grondslag aan de succesvolle, langdurige samenwerking van Marriott en Ecolab.

"We willen bekend staan als 's werelds favoriete reisorganisatie en tegelijkertijd onze wereldwijde verantwoordelijkheid als voorbeeldfunctie voor positieve impact vervullen," zei Denise Naguib, vice president, sustainability and supplier diversity, Marriott International. "De samenwerking met een aanbieder van oplossingen zoals Ecolob heeft ons geholpen om onze duurzaamheidsdoelen te behalen en ervoor te zorgen dat we onze gasten een voortreffelijke ervaring bieden.

Marriott heeft wereldwijd meer dan 6.500 panden en heeft hiervoor ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke impact voor 2025. Ecolab's technologieën zijn direct van invloed op drie hoofddoelen:

  • Vermindering van watergebruik met 15 procent
  • Vermindering van koolstofintensiteit met 30 procent
  • 45 procent minder afval produceren dat naar stortplaatsen gaat

Tegelijkertijd moet Marriott ervoor zorgen dat de ervaring van de gasten aan de verwachtingen voldoet of deze overtreft. De uitdaging is om de hoogste hygiënenormen te handhaven voor vaatwerk, linnengoed
en water, terwijl de bedrijfsefficiëntie en duurzaamheid bevorderd worden.

Marriott eROI

"We willen bekendstaan als 's werelds favoriete reisorganisatie en tegelijkertijd onze wereldwijde verantwoordelijkheid als voorbeeldfunctie voor positieve impact vervullen. Samenwerken met een bedrijf zoals Ecolab helpt ons om onze duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken en ervoor te zorgen dat we onze gasten een voortreffelijke ervaring kunnen bieden."

Denise Naguib

Vice President, Sustainability and Supplier Diversity
Marriott International

Innovatie

From the guest room to the kitchen, the laundries to the cooling towers, Ecolab’s solutions deliver a positive environmental impact without sacrificing the quality that guests expect from a Marriott  property.

Technologische hoogtepunten:

Het Aquanomic™-wasserijprogramma voor lage temperaturen biedt superieure resultaten, zorgt dat het linnengoed langer mee gaat, vermindert herwassen, bespaart water en energie en verlaagt de uitstoot van broeikasgassen

3D TRASAR™-technologie voor koelwater levert controle op aanvraag en optimalisatie van koelsystemen, waardoor klanten hun activa kunnen beschermen en tegelijkertijd water en energie kunnen besparen. De innovatieve technologie detecteert storingen die voorafgaan aan kalkaanslag, corrosie en biovervuiling met behulp van realtime gegevens en bepaalt de juiste respons voor optimale prestaties en besparingen.

Deze en andere oplossingen hebben Marriott International geholpen om de hoogste normen voor hun gasten te kunnen handhaven en aanzienlijk te besparen op het gebied van water, energie, CO2-uitstoot en vast afval. Dit draagt allemaal bij tot de duurzaamheidsdoelstellingen van Marriott voor 2025.

Download dit succesverhaal

Gerelateerde succesverhalen