Veel van 's werelds toonaangevende bedrijven vertrouwen op Ecolab om hen te helpen hun zakelijke doelen te bereiken en tegelijkertijd een positieve impact te hebben. In vrijwel elke sector bieden wij klanten wetenschappelijke expertise, slim waterbeheer, hygiëneoplossingen, infectiepreventie, best-in-class technologieën, op gegevens gebaseerde inzichten en gepersonaliseerde service.

 

Middels het inzetten van onze uitgebreide ervaring zijn wij in staat de gezondheid van mensen, de planeet en bedrijven te bevorderen. Wij werken samen met klanten om hen te helpen waterbesparing, operationele prestaties en productiviteit te verbeteren, zodat ze verantwoord en winstgevend kunnen werken.

Menselijke gezondheid

Met meer dan 1.200 wetenschappers, ingenieurs en technische specialisten helpen we onze klanten zowel bekende als nieuwe problemen op gebied van volksgezondheid en voedselveiligheid aan te pakken. Onze oplossingen en diensten helpen bij het stimuleren van goede hygiëne, aanpakken van waterschaarste en voorkomen van de verspreiding van pathogenen om te zorgen dat mensen gezond blijven waar ze eten, slapen, werken, spelen en herstellen. Onze experts helpen voedsel veilig te houden in de hele toeleveringsketen door te helpen voorkomen dat via voedsel ziektes worden verspreid en dat veilig voedsel van hoge kwaliteit wordt geleverd aan mensen over de hele wereld. En onze zuiveringsoplossingen voor de gezondheidszorg, persoonlijke verzorgings- en farmaceutische industrie helpen productveiligheid en -kwaliteit voor levensreddende geneesmiddelen en vaccins mogelijk te maken.

Wij verwachten om in 2030 jaarlijks de levens van meer dan 3 miljard mensen positief te beïnvloeden door oplossingen op gebied van water, voedsel en hygiëne.

Gezondheid van de aarde

Bij Ecolab zijn we van mening dat wat goed is voor de aarde goed is voor bedrijven. Als het op de juiste manier gebeurt, kan duurzaam werken minder kosten, niet meer, en we helpen klanten om duurzaamheid prioriteit te geven en tegelijkertijd operationele doelen te bereiken. We geven advies over slim watergebruik en waterbesparingssystemen om klanten te helpen het waterherstelvermogen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Onze maatoplossingen vergroten de winstgegevendheid en bevorderen de duurzaamheid.

Wij verwachten in 2030 een positieve impact op water en het klimaat te realiseren door water te besparen en uitstoot te voorkomen.

Zakelijke gezondheid

Wij helpen bedrijven zich te ontwikkelen via opbouw van veerkracht en beperking van risico's, zodat zij hun reputatie en bedrijfsresultaten beter kunnen beschermen. We doen dit door het leveren van verregaande expertise en uitgebreide programma's aan klanten als hulp bij het oplossen van complexe operationele uitdagingen en behalen van de zakelijke doelstellingen. We streven ernaar verantwoord te ondernemen en een leider te zijn in waterbesparingsstrategieën, onze rol in ESG te vervullen en ethisch en duurzaam te werken.

We helpen bedrijven duurzame resultaten te behalen naast exponentieel economisch rendement

Als betrouwbare partner voor onze klanten voorzien wij hen van waarde door middel van uitgebreide programma's die hen helpen om gezondheid te realiseren voor mensen, de aarde en bedrijven - én hen helpen hun impact en vorderingen ten aanzien van hun bedrijfsdoelstellingen te meten.

2022 Ecolab Science Certified (ESC) logo aligns with the new Ecolab brand refresh

Ecolab Science Certified™

Het Ecolab Science Certified-programma is een uitgebreid, op wetenschap gebaseerd programma gericht op volksgezondheid en voedselveiligheid dat bedrijven zoals hotels, restaurants en kruidenierswinkels helpt schonere en veiligere werkmethoden te bevorderen om een hoger niveau van hygiëne te realiseren. Bedrijven die zich houden aan deze strenge normen en periodieke audits verdienen het Ecolab Science Certified-keurmerk.

Ecolab Water for Climate logo

Ecolab Water for Climate™

Het programma Water for Climate van Ecolab helpt bedrijven te voldoen aan hun ambitieuze klimaatdoelen zonder dat de bedrijfsgroei daarbij in gedrang komt. Ecolab Water for Climate biedt holistische oplossingen die ontworpen zijn om de kloof te dichten tussen bedrijfsdoelstellingen en behoeften op locatie, en biedt klanten gelaagde, resultaatgerichte wateroplossingen afgestemd op hun sector. Door het samenbrengen van wetenschap, strategie en praktijkoplossingen kunnen wij klanten helpen toe te werken naar hun doelstellingen in het verkleinen van ecologische impact, vergroten van winstgevendheid en bevorderen van duurzame groei.

eROI logo

eROI SM

Wij noemen het eROI: de exponentiële waarde van verbeterde prestaties, bedrijfsefficiëntie en duurzame impact die we leveren voor onze klanten.

We beginnen met wat voor onze klanten het belangrijkst is - prestaties - en koppelen prestaties aan milieugebonden en sociale maatstaven en kostenbesparingen om de drievoudige eindvoordelen van duurzaamheid aan te tonen.

River running through trees

Het rapport Groei en impact

Samen sneller vooruit

Ecolab werkt samen met zijn klanten en toeleveringspartners aan een positieve toekomst. Samen creëren we een blijvende positieve impact en stimuleren we bedrijfsgroei.