Gezonde omgevingen duurzamer maken

 

cleansafeandhealthy

Het belang van gezonde en veilige omgevingen

Consumenten eisen schone, gezonde omgevingen. Wij helpen onze klanten te zorgen voor gezonde en veilige omgevingen in elke sector: van gasttevredenheid in hotels tot patiëntveiligheid in ziekenhuizen en langetermijnzorginstellingen. Met speciale aandacht voor oppervlakkenhygiëne en -reiniging, bieden wij met onze oplossingen meer dan prestatieresultaten om gezonde omgevingen duurzamer te maken. Of het nu gaat om desinfectieoplossingen voor voedselproductie en -bereiding, ontsmettingsmiddelen voor het beperken van het risico op HAI's in de gezondheidszorg, of zuiveringsoplossingen voor hergebruik van water, wij helpen klanten uitzonderlijke ervaringen te bieden. En tegelijkertijd zorgen we voor verlaging van de kosten, bevordering van de werknemersveiligheid en verbetering van de duurzaamheid in hun schoonmaak- en foodserviceprocessen.

Oppervlakkenhygiëne verbeteren om patiënten, gasten en werknemers te beschermen

Ecolab biedt verschillende oplossingen voor oppervlakkenreiniging en op gegevens gebaseerde inzichten, zodat klanten hun ziekenhuizen, hotels, restaurants, scholen en andere institutionele instellingen schoon, veilig, efficiënt en duurzaam kunnen houden.

Innovaties voor een gezonde omgeving

Ecolab maakt gebruik van innovatieve technologieën om klanten te helpen hun doelen op het gebied van oppervlakkenhygiëne te behalen.  In 2017 hebben we geholpen meer dan 40 miljard handen 150 miljard borden en 110 miljoen wasladingen te wassen. Ook hebben we geholpen meer dan 800 hotelkamers en 6 miljoen kamers in ziekenhuizen en instellingen voor langdurige zorg te reinigen.

Succesverhalen op het gebied van gezondheid

Ontdek hoe Ecolab samenwerkt met klanten om programma's voor oppervlakkenreiniging en -hygiëne te bieden met het oog op gezonde omgevingen ter bescherming van gasten, patiënten en medewerkers.

No featured success stories were found.

Innovaties op het gebied van gezondheid

Lees meer over Ecolab's innovatieve programma's en producten die klanten helpen problemen op het vlak van oppervakkenreiniging en -hygiëne op te lossen.

Er zijn geen uitgelichte programmapagina's gevonden.

Hulpmiddelen gericht op gezondheid

Bekijk onze hulpmiddelen voor en literatuur over oppervlakkenreiniging en -hygiëne.

Avian Influenza
Omgevingspathogenen beheersen die mensen ziek maken

Lees meer informatie over bacteriën en virussen die ziekte veroorzaken. Deze gedetailleerde informatiebladen geven achtergrondinformatie over elk microbieel risico, de symptomen die het veroorzaakt en hoe het wordt overgedragen en beheerst.

Experts op het gebied van een gezonde omgeving
Experts in gezondheid

In ons R&D-team wordt de expertise van microbiologen, chemici, entomologen en anderen samengebracht.

Nexa Hand Sanitizing Station Prevents HAIs
Preventie van HAIs

Studies hebben aangetoond dat de omgeving een directe rol speelt bij het overdragen van gezondheidszorggerelateerde infecties. Onze uitgebreide aanpak voor schoonmaakoplossingen voor de omgeving bevat trainingen, tools, objectieve monitoring en realtime rapportages om het gedrag van medewerkers positief te beïnvloeden.

Video's over gezondheid

Bekijk video's over de innovatieve programma's van Ecolab die klanten helpen problemen op het gebied van oppervlakkenhygiëne op te lossen.

Ecolab's nalevingsmonitoring voor handhygiëne

Het Ecolab Compliance Monitoring-systeem, een onderdeel van ons gehele handhygiëneprogramma, helpt uw ziekenhuis de handhygiëne nauwkeurig te monitoren en positieve verandering te stimuleren. Als de regels op het gebied van handenwassen beter worden nageleefd, worden de risico's van gezondheidsgerelateerde infecties verminderd en verbeteren de resultaten voor de patiënten.

Oplossingen op het gebied van gezondheid

Ontdek hoe de oplossingen voor oppervlakkenreiniging en -hygiëne zorgen voor een schone omgeving gericht op betere naleving en gezondere, veiligere omgevingen voor klanten.

No related solution pages were found.