Institutional Photography hotel restaurant field associate manager

Hygiëne realiseren waar dat het belangrijkst is

Welke branche ook, we vinden veilige, duurzame en goed uitvoerbare oplossingen voor schonere en gezondere omgevingen. Van het laboratorium waar we nieuwe ziekteverwekkers bestuderen tot de restaurants, hotels en ziekenhuizen waar we eten, verblijven, werken en genezen, brengt Ecolab uitgebreide, wetenschappelijk onderbouwde oplossingen die goede hygiëne bevorderen in de activiteiten van onze klanten.


Hygiënekennis

Phase II HHCM Equipment January 2020

Handhygiëne

Schone handen zijn veilige handen. Lees meer over onze handhygiëneprogramma's en aanpak.

Olson Photo Shoot

Hygiëne en infectiepreventie

Programma's en oplossingen die helpen operatie- en patiëntenkamers schoon te houden en de verspreiding van nosocomiale ziekten te voorkomen.

End-to-end hygiëne en desinfectie

Oplossingen en expertise voor cleanrooms, de farmaceutische industrie en de persoonlijke verzorgings- en cosmetica-industrie.

Filling Line Sterile FIll Neutral Detergent with Operatives_550x310.jpg

Nieuwe pathogenen en microbiële risico's

De ziektekiemen die ziekte en kwalen veroorzaken, evolueren voortdurend. Ons onderzoek naar nieuwe ziekteverwekkers helpt onze klanten zich voor te bereiden en te reageren wanneer zich problemen voordoen.


Het is ons doel tegen 2030 jaarlijks een bijdrage te leveren aan het wassen van 90 miljard handen en het leveren van veilige medische zorg aan 116 miljoen mensen en daardoor meer dan 1,7 miljoen infecties te voorkomen.


60 miljard

handen gewassen
 


15 miljoen

patiëntenkamers
gereinigd


1 miljard

schone hotelkamers met 
Ecolab-producten

Oplossingen voor gezondheid en hygiëne

Ontdek hoe de oplossingen voor oppervlakkenreiniging en -hygiëne zorgen voor een schone omgeving gericht op betere naleving en gezondere, veiligere omgevingen voor klanten.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen uitgelichte oplossingenpagina's gevonden

Onze expertise in actie

Gezonde samenwerkingen creëren schone omgevingen met onze klanten.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen uitgelichte succesverhalen gevonden.


Uitgelichte bronnen

Virus

Microbiële risico's

Of u nu gedetailleerde informatie nodig heeft over specifieke organismen die zorgen baren, advies over reinigingsmiddelen of tips om de voedselveiligheid te verhogen en infecties in uw bedrijf te voorkomen, wij zijn uw vertrouwde bron.
scientist_handheld_machine.png

Informatie over COVID-19

Ecolab deelt graag zijn expertise over COVID-19. Wij kunnen helpen bepalen welke desinfectiemiddelen, reinigingsrichtlijnen en actieplannen het beste aansluiten bij uw activiteiten.