Impact leveren in elke sector

Wij werken achter de schermen op bijna 3 miljoen klantlocaties wereldwijd om operationele problemen op te lossen, de impact op het milieu te verlagen en merken te beschermen. Onze 47.000 medewerkers leveren uitgebreide, op wetenschap gebaseerde oplossingen, inzichten op basis van data en service van wereldklasse ter bevordering van de voedselveiligheid, behoud van een schone en veilige omgeving, optimalisatie van water- en energiegebruik en verbetering van de operationele efficiëntie en duurzaamheid voor klanten in meer dan 170 landen.

Ons doel: uw meest waardevolle partner zijn

De 25.000 sales- en klantenservicemedewerkers van Ecolab vormen samen het grootste en best opgeleide direct sales- en klantenserviceteam in de branche. Iedere dag vertrekken onze experts naar locaties overal ter wereld, bij bedrijven die meer dan 40 bedrijfstakken vertegenwoordigen.

Ter plaatse monitoren onze serviceteams systemen en technologieën om te zorgen dat ze goed functioneren en om gegevens te verzamelen, best practices te delen, trainingen te geven, veiligheid te stimuleren, uitdagingen aan te gaan, problemen op te lossen en klanten te helpen onze technologieën en programma's ten volle te benutten. Elk bezoek leidt tot meer inzicht in de activiteiten van de klant. Dit vormt de basis voor praktische aanbevelingen gericht op het verhogen van de gast- en medewerkerstevredenheid, veilig houden van voedsel, vergroten van de bedrijfsefficiëntie, bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen, verbeteren van de veiligheid en beschermen van de merkreputatie.