1. Home
  2. Over ons
  3. Bedrijfstakken die wij bedienen

BEDRIJFSTAKKEN die wij bedienen

De 25.000 sales- en klantenservicemedewerkers van Ecolab vormen samen het grootste en best opgeleide direct sales- en klantenserviceteam in de branche. Elke dag zijn onze experts werkzaam op klantlocaties over de hele wereld - restaurants, hotels, ziekenhuizen, fabrieken, raffinaderijen en andere bedrijven in meer dan 40 industrieën en meer dan 170 landen.

Contact met onze klantenservice

Hulp nodig?

Nee, bedankt

Headphone Icon Telefonisch contact opnemen Neem telefonisch contact op met de klantenservice

TELEFONISCH CONTACT

For further information reach out to your account representative or call our customer service team at the phone number below.

Ecolab BVBA
Nalco Belgium BVBA SARL

Noordkustlaan 16C
B-1702 Groot-Bijgaarden
België

Klantenservice
Tel: +32-2-467-51-50

Letter Icon E-mailadres Informatie aanvragen
Vertel ons over uzelf
Wat is uw locatie?
Hoe kunnen we u bereiken?
Waarmee kunnen wij u helpen?

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

 

ONS DOEL: UW MEEST WAARDEVOLLE PARTNER ZIJN.

Onze buitendienstteams brengen elk jaar meerdere bezoeken aan meer dan één miljoen verschillende klantlocaties. Daar monitoren ze systemen en processen, vinden oplossingen voor uitdagende problemen, delen best practices en bevorderen ze de veiligheid. Elk bezoek geeft ons dieper inzicht in de activiteiten van klanten - de basis voor praktische aanbevelingen om de tevredenheid van gasten en medewerkers te verbeteren, voedsel veilig te houden, bedrijfsefficiëntie te verhogen, duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken, de veiligheid te verbeteren én de reputatie van het merk te beschermen.