aboutourbusinesses

Onze bedrijfstakken

Al meer dan 90 jaar werken we achter de schermen aan voedselveiligheid, het voorkomen van infectieverspreiding en het beschermen van vitale hulpbronnen. En vandaag de dag doen we meer dan ooit tevoren.

Wie zijn wij?

Ecolab is de wereldleider op het gebied van water, hygiëne en energietechnologieën en -diensten. Wereldwijd kiezen bedrijven in de foodservice, voedselverwerking, horeca, gezondheidszorg, industriële, olie-en gasbranche voor Ecolab-producten en diensten om hun omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en duurzaamheidsdoelen te bereiken.

fbbusiness
Voedsel- en drank-verwerking
Ecolab biedt ongeëvenaarde deskundigheid en heeft een uitgebreid aanbod met oplossingen die helpen om de voedselveiligheid, productkwaliteit en duurzaamheid te vergroten. Ecolab versterkt de bedrijfsefficiëntie voor melkveebedrijven en producenten in de voedsel- en drank-sector en de farmaceutische en cosmetische industrie.
healthcarebusiness
Gezondheidszorg
Binnen de gezondheidszorg biedt Ecolab gespecialiseerde oplossingen voor al onze klanten, van acute zorg tot medische noodhulpdiensten. We doen ons best om u innovatieve oplossingen te bieden om de uitdagingen van uw bedrijf het hoofd te bieden - overal waar het nodig is.
institutionalbusiness
Institutioneel
De institutionele bedrijfstak van Ecolab biedt een groot aanbod aan producten en programma's die voorzien in de behoeften van onze klanten; van restaurants, hotels en instellingen voor langdurige zorg tot scholen, bedrijfspanden en militaire faciliteiten.
nalcochampabout
Nalco Champion
Ecolab's divisie voor energiediensten biedt een unieke focus en voorziet in speciale chemische programma's en gerelateerde services voor upstream-, midstream- en downstream-processen voor olie en gas. Door probleemoplossing ter plaatse en het toepassen van innovatieve technologieën leveren we duurzame oplossingen waardoor we het hoofd kunnen bieden aan de complexe uitdagingen in 's werelds moeilijkste gebieden voor energiewinning.
districtenergy
Nalco Water

Onze divisie voor water- en procesdiensten helpt onze klanten het gebruik van energie, water en andere natuurlijke bronnen te verminderen, de luchtkwaliteit te vergroten, de uitstoot te minimaliseren en de productiviteit en eindproducten te verbeteren.

Ecolab Pest Elimination Service Specialists
Ongediertebestrijding
Ecolab doet meer dan ongediertebestrijding. Iedere dag maken we gebruik van onze expertise om de meest complexe ongedierte-uitdagingen binnen de sector op te lossen. Met onze proactieve mensen en innovatieve instelling beschermen wij u nu, terwijl we werken we aan nieuwe en betere oplossingen om u ook in de toekomst te beschermen.
RoyalPerformance
Textielverzorging
Bij Ecolab begrijpen we de uitdagingen waarmee commerciële wasserijen geconfronteerd worden als ze willen voorzien in de behoeften van de gezondheidsbranche, horeca, linnengoed voor de voedsel- en dranksector en industriële bedrijfstakken. We werken samen met u aan succesvolle oplossingen en geven persoonlijke service, deskundig advies en de beste producten zodat u de beste bedrijfsresultaten behaalt.