1. Home
  2. Expertise en innovatie
Onze innovatie vloeit voort uit een combinatie van chemie, digitale technologie en service en biedt klanten exponentiële meerwaarde.

Ons team van 1.200 wetenschappers, engineers en technische specialisten produceren optimale oplossingen die op verantwoorde wijze worden ontwikkeld en geproduceerd met veel aandacht voor de impact op mens en milieu. Met onze expertise in kerntechnologieën, waaronder digitale oplossingen, antimicrobiële stoffen, dosering en monitoring, persoonlijke en oppervlakkenhygiëne, polymeren, oppervlakteactieve stoffen, chemicaliën in vaste vorm, waterbeheer en data-analyse, helpen we onze klanten de bedrijfsefficiëntie, productkwaliteit en veiligheid te verhogen.

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten besteden we veel aandacht aan duurzaamheid, waarbij we ons richten op de verantwoordelijkheid voor de ingrediënten, de menselijke gezondheid en de impact op het milieu gedurende de levenscyclus van het product. Wij willen de uitdagingen van vandaag aangaan en nieuwe oplossingen ontwikkelen die ervoor zorgen dat onze klanten optimaal kunnen presteren.

De expertise van Ecolab

Onderzoek, ontwikkeling en techniek

Om onze innovatiebelofte waar te maken, hebben we een wereldwijd team van experts en technische specialisten op een aantal gebieden, waaronder chemie, metallurgie, microbiologie, entomologie, chemische technologie, verpakkingen, werktuigbouw, digitale/software-ontwikkeling en elektrotechniek.

Scientists gathered around an experiment
Industry Expertise

Experts van Ecolab helpen bij het ontwikkelen van oplossingen voor veiligheid en succes in al onze bedrijven, en bereiken daarbij klanten wereldwijd. Ze spreken op internationale conferenties en wisselen informatie uit over best-practices met andere leiders op hun vakgebied, wat innovatie en samenwerking stimuleert, zodat de wereld schoner, veiliger en gezonder wordt.

Onze innovaties boeken resultaten

Van verpakkingen en de chemie van ingrediënten tot geavanceerde analyses en digitale technologie, we denken continu na over hoe we onze wereldwijde klanten kunnen ondersteunen bij het rendabeler, efficiënter en duurzamer maken van hun bedrijf.

SMARTPOWER™

SMARTPOWER is een nieuw vaatwasprogramma dat innovatieve chemie combineert met geavanceerde cloudcomputing om restaurants te helpen het herwassen met 60 procent te reduceren en zo te besparen op water, energie en arbeidskosten.

Scrub Free Bathroom Cleaner and Disinfecting System

Scrub Free, het reinigingssysteem voor badkamers met geavanceerde chemie en een ergonomisch ontworpen schuimspray, maakt reinigen eenvoudiger, sneller en veiliger.  

OMNI™ Heat Exchanger Performance Program

Het opwekkingsvermogen (megawatt) en de efficiëntie (warmterendement) van energiecentrales worden grotendeels bepaald door de werking van de oppervlaktecondensor, een belangrijk onderdeel van het koelwatersysteem.

Onze innovaties resulteren in klantensuccessen

No Events found

1200

wetenschappers, engineers en technische specialisten

90+

productiebedrijven

16

technologiecentra wereldwijd

9400+

patenten