INNOVATIE AAN HET WERK

Microscope, hard hat and inspection icons
Innovatie waar de wereld op vertrouwt 

Onze innovatieve en vastberaden probleemoplossers, die hun voeten stevig in de wetenschappelijke wereld hebben staan, werken mee aan het creëren van een schonere, veiligere en gezondere wereld. Wij leveren uitgebreide programma's en oplossingen met gerichte, op gegevens gebaseerde inzichten en ongeëvenaarde service om voor onze klanten de voedselveiligheid te stimuleren, omgevingen schoon en veilig te houden, water- en energieverbruik te optimaliseren en bedrijfsefficiëntie en duurzaamheid te verbeteren. In de loop van onze bijna 100 jaar dat we klanten helpen hun bedrijfsefficiëntie te verbeteren en oplossingen te vinden voor schoon water en uitdagingen op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne, gezondheid en klimaat, hebben we duizenden patenten geregistreerd en talloze oplossingen ontwikkeld voor 's werelds grootste uitdagingen. 

INNOVATIESTRATEGIE

De innovatiestrategie van Ecolab is gebaseerd op:

WellChem lab in Sugar Land Texas
Technologie

Het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, programma's en systemen die bekend staan om het leveren van effectieve, schone, veilige en gezonde oplossingen.

Rep with Service Pad_Computer in background
Inzichten

Het bieden van meer inzicht in gebruiksgegevens, voorspellende analyses, elektronische servicerapportage en op inzichten gebaseerde probleemoplossing.

Service

Het verbeteren van de bedrijfsefficiëntie, productkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid door toonaangevende service.

MONDIALE FOCUS

's Werelds urgentste uitdagingen vragen om 's werelds beste probleemoplossers

Water drip icon
Water

We beheren meer dan 1 biljoen gallon water voor onze klanten, die gebruikmaken van onze expertise en oplossingen om het waterverbruik aanzienlijk te verlagen en veel meer water te hergebruiken en recyclen en deze waardevolle hulpbron te beschermen.

Knife and fork icon
Voedsel

Onze experts zijn toonaangevend op het gebied van voedselveiligheid met oplossingen die van boerderij tot bord reiken en helpen om jaarlijks meer dan 7,6 miljoen door voedsel overgedragen ziekten te voorkomen. 

Handwashing icon
Gezondheid

We helpen de verspreiding van ziekten te beperken door jaarlijks 1,8 infecties te voorkomen en 66 miljard handen te wassen, en we zorgen dat de plekken waar we samenkomen en genezen schoner en veiliger zijn.

Tree Icon
Klimaat

We helpen onze klanten jaarlijks meer dan 44 biljoen BTU's aan energie te besparen en 3,5 miljoen metrische ton aan broeikasgassen te vermijden.

FEITEN OVER EXPERTISE EN INNOVATIE

1.200

R&D wetenschappers, engineers en technische specialisten

13.900

jaar aan innovatieve ervaring in totaal

16

mondiale onderzoekscentra

10.000

patenten

EXPERTISE IN ACTIE

De wetenschap van impact

No Events found

eROI logo
Exponentiële waarde realiseren voor onze klanten

Onze oplossingen helpen klanten ambitieuze bedrijfs- en milieudoelstellingen te behalen. Het verrichten van metingen vormt een cruciaal onderdeel van ons proces en met behulp van de door onszelf ontwikkelde eROI℠- waardebenadering meten we onze impact en kwantificeren de ROI van onze klanten.

HULPMIDDELEN EN TOEZEGGINGEN

Smart Water Navigator logo water conservation goals
Smart Water Navigator