MAXX Plus
Oplossingen in herbruikbare verpakking

Met de nieuwe productlijn MAXX Plus presenteert Ecolab drie unieke, sterkgeconcentreerde reinigingsoplossingen met meerdere voordelen om de duurzaamheid te verbeteren, de productiviteit te verhogen en de kosten te optimaliseren. Gebaseerd op de MAXX-lijn met de bewezen reinigingsprestaties en hoge mate van klanttevredenheid, biedt Maxx Plus dezelfde geweldige prestaties, met extra duurzaamheidsvoordelen.

09 februari 2023
MAXX Plus

MAXX Plus, het mobiele doseersysteem met vierkante, lichtgewicht navulflessen en een hervulbare doseerfles

Voor veel klanten is het belang van besparen op hulpbronnen, vermijden van afval en meer recyclen al geruime tijd een aandachtspunt, deze overwegingen zorgen ervoor, naast herbruikbare verpakkingen, dat duurzaamheid hoog op het lijstje blijft staan. Vanwege de noodzaak om het gebruik van hulpbronnen te verminderen, is het concept van 'verminderen en hergebruiken' in een stroomversnelling gekomen en is het slechts een kwestie van tijd voordat deze richtlijnen worden omgezet in wettelijke vereisten voor verpakkingen. Als antwoord op deze uitdaging om de hoeveelheid plastic verpakkingen te verminderen, introduceert Ecolab met blijdschap de Maxx Plus-reeks.

MAXX Plus, het mobiele doseersysteem met lichtgewicht, navulflessen en een hervulbare doseerfles

MAXX Plus is een productlijn van hoogwaardige onderhoudsreinigers voor vloer-, sanitair- en algemene reiniging. De producten bieden uitstekende prestaties, zelfs sterk verdund en worden geleverd in een lichtgewicht navulfles van 1 liter in combinatie met een mobiel, herbruikbaar doseerconcept om afval en CO2-uitstoot bij gebouwreiniging, (gemeenschaps)catering, hotels en gezondheidszorg te minimaliseren.

Het MAXX Plus-programma bestaat uit drie producten met elk een indrukwekkend waarde-aanbod:

MAXX Brial Plus is een sterkgeconcentreerde allesreiniger voor alle soorten oppervlakken en glas, met een subtiel frisse geur. Het heeft een uitstekende materiaalcompatibiliteit en bereikt hoge, streeploze reinigingsresultaten op glanzende oppervlakken.

MAXX Magic Plus is onze sterkgeconcentreerde, ultra-laagschuimende vloerreiniger. De speciale ingrediënten zorgen bovendien voor uitstekende reinigingsresultaten in verschillende toepassingen: op alle soorten elastische en harde vloeren, maar ook op poreuze oppervlakken zoals ongeglazuurde tegels in drukbezochte ruimtes. Het product heeft een frisse, schone geur en verlengt bij onderhoud de tijd tussen de reinigingsbeurten.

MAXX Into Plus, de sterkgeconcentreerde zure sanitairreiniger, zorgt door de speciale combinatie van gel, zuur en opppervlakteaktieve stof voor een bijzonder effectieve reiniging. Het is zeer effectief bij het ontzilten van alle zuurbestendige oppervlakken, verwijdert kalkaanslag, urinesteen, zeepresten en alle verontreinigingen die specifiek zijn voor sanitair, en laat een aangename geur achter.

De MAXX Plus-producten zijn alle drie een klimaatvriendelijk oplossing, gecertificeerd met het ecolabel van de EU en uiteraard minimaliseren ze het afval en beschermen ze mens en milieu.

Waarom Plus?

  • Omdat de verpakking van de navulfles slechts 32 gram weegt. Deze flessen worden gebruikt om de herbruikbare, mobiele doseerflessen bij te vullen - verminderen op zijn best.
  • Omdat er een afvalvermindering van 95 procent wordt bereikt dankzij de volumeverkleinende, opvouwbare flessen van 1 liter.
  • Omdat er een exacte kostenberekening mogelijk is door met behulp van de doseerflessen de kosten voor de kant-en-klare oplossingen exact te voorspellen.
  • Omdat er minder opslagruimte nodig is met de hoge concentraten in vierkante flessen van 1 liter. Met andere woorden, minder opslagruimte nodig in vergelijking met standaardproducten in conventionele verpakkingsformaten.
  • Omdat transport en hantering geoptimaliseerd zijn door het lagere volume en gewicht, en dus minder CO2-uitstoot tijdens transport en minder fysieke belasting tijdens gebruik.
  • Omdat met het innovatieve MAXX Plus-doseersysteem een hoge mate van gebruikersveiligheid gegarandeerd wordt. Contact tussen huid en lichaam met de concentraten wordt vermeden. Dankzij het adaptersysteem (gecertificeerd volgens DIN 18032) dat bij het bijvullen perfect op de doseerfles past, is snel bijvullen zonder morsen mogelijk. Extra veiligheidstrainingen of persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet nodig.
  • De exacte en eenvoudige dosering met de navulbare doseerfles inclusief adapter voorkomt namelijk over- of onderdosering en zorgt zo betrouwbaar voor constant hoge reinigingsresultaten.
  • Omdat de efficiënte sterkgeconcentreerde producten met een lage verdunningsgraad voor toepassing (van 0,1 procent) staan voor maximale opbrengst op alle gebieden van onderhoudsreiniging.

MAXX Plus-aanpak is gericht op de drie pijlers van duurzaamheid - de gezondheid van de planeet, de gezondheid van de mens en de gezondheid van bedrijven - en er wordt rekening gehouden met ecologische, economische en sociale doelen. Het ecologische van de MAXX Plus-benadering ligt in hergebruik en afvalvermijding en daarmee worden de belangrijke thema's hergebruik en vermindering perfect vervuld. De exacte kostenbeheersing in combinatie met het vermijden van over- of onderdosering door het speciale doseersysteem is economisch een schot in de roos. Hetzelfde geldt voor de sociale component, die volledig wordt vervuld door de gebruiksvriendelijke en zeer veilige bediening. Dit alles in combinatie biedt klanten een unieke duurzame oplossing - MAXX Plus - uw herbruikbare oplossing

Meer over MAXX Plus

Aanverwant nieuws