Ecolab blijft investeren in geavanceerde AI-oplossingen voor foodservice-activiteiten

04 juni 2024
A man's hands pointing at a tablet screen's graphics

Ecolab heeft een eeuw aan innovatie en meer dan 30 jaar aan digitale expertise. Daarmee zet het bedrijf zich in om de Food Service-sector verder te ontwikkelen en onze klanten beter te ondersteunen. Tijdens de recente National Restaurant Association Show in Chicago presenteerde het bedrijf een volledig pakket aan klantenoplossingen voor zowel het publieke deel en achter de schermen. Die vertegenwoordigen de toekomst van de snelle-service restaurant-sector (QSR), van EcoSure-oplossingen voor merkbescherming tot de nieuwste Miso Robotics-technologie.

Vandaag delen we met trots het nieuws dat Ecolab investeert in Fingermark, een bedrijf uit Nieuw-Zeeland dat toonaangevende technologie voor computer vision en zelfbestellen levert aan Food Service-klanten. Dankzij deze nieuwe investering kunnen beide bedrijven gebruikmaken van AI-strategieën voor de lange termijn die de toekomst van de sector vormgeven. Deze strategieën kunnen de processen in restaurants verbeteren, het tekort aan arbeidskrachten verminderen en de verwachtingen van klanten overtreffen.

"Ecolab helpt onze klanten in de horeca en Food Service al meer dan 100 jaar bij het behalen van hun operationele en duurzaamheidsdoelstellingen", aldus Chris Loflin, Senior Vice President & General Manager Global QSR. "Door samen te werken met Fingermark kunnen we moderne operationele uitdagingen aanpakken en de belofte van AI- en computer vision-technologie op grote schaal waarmaken voor onze wereldwijde QSR-klanten."

Fingermark werd opgericht in 2006 met als doel het helpen van bedrijven bij de verbetering van hun operationele efficiëntie. Sindsdien is het bedrijf erop gericht om alles te volgen over de nieuwste technologische oplossingen die de snelheid en efficiëntie van QSR's over de hele wereld kunnen verhogen.

"Hoewel dit nog maar het begin is van onze samenwerking met Ecolab, kunnen we samen een cruciale rol spelen in de langetermijnstrategieën voor de QSR-markt", aldus Luke Irving, oprichter en CEO van Fingermark. "Dit is een echte samenwerking die beide bedrijven zal helpen om hun wereldwijde QSR-klanten beter van dienst te zijn en de groeiende reputatie van Fingermark verder te versterken."

Ecolab is ervan overtuigd dat de oplossingen van Fingermark restaurants kunnen helpen bij het toepassen van AI in verschillende activiteiten, zowel in de publieke ruimten als achter de schermen, waardoor hun personeel piekperiodes beter kan beheersen en uitzonderlijke klantenservice kan leveren.

Zodra er meer informatie over deze investering beschikbaar is, delen we deze met de accountmanagers van Ecolab. Voor meer informatie over Fingermark en de geboden oplossingen kunt u hun website bezoeken op fingermark.ai.

"Door samen te werken met Fingermark kunnen we moderne operationele uitdagingen aanpakken en de belofte van AI- en computer vision-technologie op grote schaal waarmaken voor onze wereldwijde QSR-klanten."

Chris Loflin

Ecolab Senior Vice President & General Manager Global QSR

Aanverwant nieuws