Ecolab heeft de Executive Leadership Council's 2024 Corporate Award gekregen voor uitzonderlijke inzet voor diversiteit, gelijkheid en inclusie

De prijs erkent de uitzonderlijke inzet van Ecolab voor initiatieven op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie en voor het leiderschap om een ​​inclusieve bedrijfscultuur verder te ontwikkelen.

19 september 2024
A group of Ecolab associates participating in the employee-led Black Leaders Forum event.

Ecolab Inc., een wereldwijde leider op het gebied van duurzaamheid die oplossingen en diensten aanbiedt voor water, hygiëne en infectiepreventie om zo mensen en de voor het leven essentiële hulpbronnen te beschermen, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf de 2024 Corporate Award van The Executive Leadership Council (ELC) zal krijgen tijdens het ELC Recognition Gala op 3 oktober 2024 in het Marriott Marquis in Washington, D.C.

"Al meer dan 100 jaar zien de mensen van Ecolab kansen waar anderen uitdagingen zien", zegt Christophe Beck, voorzitter en CEO van Ecolab. "De ELC heeft ons geïnspireerd om kansen te creëren voor het zwarte talent dat we in huis hebben en een open dialoog te bevorderen met topbestuurders binnen onze organisatie. We groeien snel en vestigen records met het meest diverse en betrokken team ooit. Daarmee laten we zien dat zakelijk succes, innovatie en groei onlosmakelijk verbonden zijn met diversiteit, gelijkheid en inclusie."

De ELC Corporate Award beloont bedrijven voor het nastreven van de hoogste normen van partnerschap, samenwerking en inzet voor diversiteit, gelijkheid en inclusie. Ecolab wordt erkend voor de uitgebreide inspanningen om een ​​inclusieve cultuur te creëren. Ecolab vertegenwoordigt diverse stemmen in alle facetten van de bedrijfsvoering, van het aantrekken en ontwikkelen van toptalent tot het zakendoen met haar klanten en leveranciers.

"De inzet van Ecolab om een ​​werkplek te creëren waar diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit niet alleen waarden zijn, maar de dagelijkse praktijk, is een krachtig voorbeeld voor de bedrijfswereld", zegt Michael C. Hyter, president en CEO van The Executive Leadership Council. "De inzet om een ​​inclusieve cultuur te creëren waarin iedereen voelt dat die zijn of haar authentieke zelf kan zijn op het werk, heeft een blijvende impact gehad binnen de organisatie en daarbuiten. De ELC is vereerd om het leiderschap van Ecolab in het stimuleren van duurzame voortgang op het vlak van diversiteit, gelijkheid en inclusie te erkennen."

De erkenning bevestigt de inzet van Ecolab om een ​​cultuur van saamhorigheid te bevorderen. Ecolab begrijpt dat succes wordt gevoed door een divers, gelijkwaardig en inclusief personeelsbestand. Daarom wordt ernaar gestreefd om een ​​cultuur van inclusie te verankeren in de manier waarop toptalent wordt aangetrokken en gecultiveerd, mensen zich kunnen ontwikkelen en worden gepromoot, zaken worden gedaan met klanten en leveranciers en eerlijke toegang tot kansen bevorderd binnen de gemeenschappen die worden bediend, zoals benadrukt in het 2023 Growth & Impact Report.

Het afgelopen jaar heeft Ecolab groei gestimuleerd en de ervaring van medewerkers verrijkt door een inclusieve cultuur te bevorderen met hulpmiddelen en bronnen voor kritische gesprekken en leerprocessen, zoals het DEI Foundations Learning Program en de Inclusion Workshop. Het bedrijf geeft prioriteit aan een inclusieve cultuur in de toeleveringsketen en productielocaties, waarbij de nadruk ligt op talentmobiliteit en het bevorderen van een omgeving van vertrouwen, respect, empathie en samenwerking via Engagement & Inclusion-teams. Ecolab stimuleert haar commerciële kant via de Commercial Diverse Talent Academy, die een breed scala aan verkoop- en servicemedewerkers ondersteunt door te investeren in inclusieve teams en diverse perspectieven voor groei en ontwikkeling te benutten. Bovendien bevordert het programma Employee Resource Group (ERG) met veel impact een inclusieve cultuur, wat bijdraagt ​​aan een sterke groei van het ERG-lidmaatschap en de inzet van Ecolab voor het welzijn van alle mensen benadrukt.

"We groeien snel en vestigen records met het meest diverse en betrokken team ooit. Daarmee laten we zien dat zakelijk succes, innovatie en groei onlosmakelijk verbonden zijn met diversiteit, gelijkheid en inclusie."

Christophe Beck

Voorzitter en CEO van Ecolab


Over Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), een vertrouwde partner voor miljoenen klanten, is wereldwijd leidend in duurzaamheid en biedt oplossingen en diensten op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mensen en levensnoodzakelijke hulpbronnen beschermen. Het op een eeuw aan innovatie voortbouwend Ecolab heeft een jaarlijkse omzet van 15 miljard dollar, meer dan 46.000 medewerkers en activiteiten in meer dan 170 landen over de hele wereld. Ecolab levert uitgebreide, op wetenschap gebaseerde oplossingen, gegevensgestuurde inzichten en service van wereldklasse ter verbetering van voedselveiligheid, behoud van schone en veilige omgevingen en optimalisatie van water- en energieverbruik. Met innovatieve oplossingen verbetert Ecolab de operationele efficiëntie en duurzaamheid voor klanten in de sectoren voeding, gezondheidszorg, levenswetenschappen, horeca en industrie.

www.ecolab.com

Volg ons op LinkedIn @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc en Facebook @Ecolab.



Over de Executive Leadership Council

De Executive Leadership Council creëert kansen voor de ontwikkeling van zwarte leidinggevenden, zodat zij een positieve impact kunnen hebben op het bedrijfsleven en onze gemeenschappen. De ELC, opgericht in 1986, bestaat uit meer dan 800 huidige en voormalige zwarte CEO's, senior leidinggevenden en bestuursleden die zich inzetten om het aantal wereldwijde zwarte senior leidinggevenden, in bedrijfsbesturen en in wereldwijde ondernemingen te vergroten.

 

Aanverwant nieuws