AntPestSolutionscopy

Mieren

Met hun potentieel om te bijten, te steken en voedsel te besmetten, zijn mieren meer dan alleen hinderlijk. Ze kunnen uw bedrijf ernstig in gevaar brengen; de veiligheid en tevredenheid van klanten en gasten in het gedrang brengen en mogelijk dure schade aan uw gebouwen en eigendommen veroorzaken. Onze specialisten op het gebied van plaagbestrijding zullen uw faciliteit ontdoen van mieren.

Mierenservice

Aangepaste behandelingen om aan uw behoeften te voldoen. Van inspectie om te vast te stellen waar mieren en kruipende insecten uw faciliteit binnendringen tot gerichte behandelingen en beschrijving van het vervolg van corrigerende maatregelen: uw servicespecialist van Ecolab werkt met u samen om de omgeving van bestaande plagen te ontdoen en u te beschermen tegen toekomstige plagen.

Onze mierenservice omvat:

  • Inspectie om de miersoort en nestlocaties vast te stellen
  • Gerichte aastoepassingen in gebieden met veel activiteit
  • Vloeibare en granulaire behandelingen op de locatie die voor een snelle bestrijding zorgen en een langdurige barrière vormen tegen mieren en andere kruipende insecten
  • Overzicht van corrigerende maatregelen om toekomstige plagen te voorkomen
  • Tevredenheidgarantie

Wanneer u een samenwerking aangaat met Ecolab kunt u vertrouwen op innovatieve, op wetenschap gebaseerde oplossingen, geleverd door zorgvuldig opgeleide plaagspecialisten die serviceprotocollen op consistente en nauwkeurige wijze uitvoeren; bruikbare inzichten geven om risico's op plagen proactief te voorkomen; 24/7/365 klantenondersteuning bieden; en zich optimaal inzetten voor een klantpartnerschap. Samen staan we in voor succes.

 

ants, fire ants
Feiten over mieren
  • In tegenstelling tot haar titel, heeft de mierenkoningin niet de leiding over de kolonie, stuurt ze de mieren niet aan en neemt ze geen beslissingen voor de kolonie. In plaats daarvan legt ze eieren. Haar rol is van cruciaal belang, omdat zij de enige is die eieren kan leggen en werkers kan reproduceren om het voortbestaan ​​van de kolonie te waarborgen. (Bron)
  • De koningin heeft de hoogste rang in een mierenkolonie - er is geen koning. Sommige miersoorten hebben meer dan één koningin per kolonie, maar er is een beperkt aantal, dus als de koningin sterft, sterft de kolonie uit, omdat er geen nieuwe werkers zullen worden geproduceerd. Zodra de laatste van de bestaande werkers zijn levensduur van drie tot vier maanden bereikt en sterft, zal de kolonie uitsterven. (Bron)
  • De koningin zoekt niet naar voedsel, verlaat nooit het nest en voedt zichzelf niet. In plaats daarvan wordt ze gevoed door werkers die allemaal steriele vrouwtjes zijn. Naarmate een kolonie groeit, zal deze uiteindelijk gevleugelde mannelijke en vrouwelijke mieren produceren, die uit het nest zwermen om te paren. Na het paren sterft het mannetje en zoekt het vrouwtje een nieuwe nestplaats om het proces opnieuw te beginnen. (Bron)
  • Mieren hebben geen oren. Ze 'horen' door het voelen van trillingen in de grond via hun poten. (National Pest Management Association) De meeste mieren hebben een zeer slecht gezichtsvermogen, maar sommige hebben helemaal geen ogen. Deze soorten hebben via hun antennes zo'n geavanceerde communicatie ontwikkeld dat ze geen behoefte hebben aan ogen. (Antark.net)
  • Het totale gewicht van alle mieren ter wereld is hetzelfde als, zo niet groter dan, dat van alle mensen. (Antark.net)

Ons ongediertebestrijdingsaanbod

Lees meer over ons aanbod voor ongediertebestrijding

No related pest elimination offerings were found.