1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Onderhoud van tapijten
Clean Commercial Carpet in a Hotel Lobby

Commerciële tapijtreinigingsoplossingen

Industriële oplossingen voor tapijtreiniging, service en trainingen op locatie om u te helpen uw tapijten als nieuw te houden. Keuze uit commerciële tapijtreinigers, vlek- of geurverwijderaars en meer. 

Onze toonaangevende tapijtreinigingsoplossingen, service, en training op locatie kunnen u helpen bij het behoud van uw investering en zorgen ervoor dat uw tapijt er als nieuw blijft uitzien

Dagelijkse tapijtreiniging

Gasten beoordelen uw locatie op basis van de schoonheid en geur van de tapijten. Daarom is een dagelijkse reiniging het belangrijkste element in elk commercieel onderhoudsprogramma voor tapijten. Degelijke deurmatten vormen de eerste en beste bescherming tegen vuil op uw tapijten. Regelmatig stofzuigen en onmiddellijke vlekverwijdering beschermen tegen vezelbeschadiging door zand en steentjes en tegen onaantrekkelijke vlekken en geurtjes.

Tussentijdse en grondige tapijtreiniging

De commerciële tapijtreinigingsoplossingen van Ecolab helpen u een frisse en uniforme uitstraling te creëren met een minimale downtime. Perfect voor drukbezochte locaties dankzij een verlengde tijdsduur tussen herstellende reinigingsbeurten. Als periodieke reiniging niet langer voldoende is voor uw tapijten, dan is het tijd voor een grondige reinigingsbeurt om vuil tot diep in het tapijt te verwijderen.

Speciale oplossingen voor vloer- en tapijtreiniging

Ecolab biedt een breed assortiment aanvullende commerciële tapijtreinigingsoplossingen die ertoe bijdragen dat uw tapijt er goed uit blijft zien en zorgen rond de veiligheid van medewerkers en gasten zoveel mogelijk beperken. 

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.