1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Onderhoud van tapijten
CarpetCare1

Commerciële tapijtreinigers

Industriële oplossingen voor tapijtreiniging, service en trainingen op locatie om u te helpen uw tapijten als nieuw te houden. Keuze uit commerciële tapijtreinigers, vlek- of geurverwijderaars en meer.

Neem contact met ons op

Hulp nodig?

Nee, bedankt

Headphone Icon Telefonisch contact opnemen Neem telefonisch contact op met de klantenservice

TELEFONISCH CONTACT

Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager of bel onze klantenservice op het onderstaande telefoonnummer.

Ecolab BVBA
Nalco Belgium BVBA SARL

Noordkustlaan 16C
B-1702 Groot-Bijgaarden
België

Klantenservice
Tel: +32-2-467-51-50

Letter Icon E-mailadres Informatie aanvragen
Vertel ons over uzelf
Wat is uw locatie?
Hoe kunnen we u bereiken?
Waarmee kunnen wij u helpen?

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

 

Onze toonaangevende oplossingen, services en trainingen op locatie helpen u bij het onderhouden van uw investering en zorgen ervoor dat uw tapijten als nieuw blijven.

DAGELIJKSE REINIGING

Gasten beoordelen uw locatie op basis van de schoonheid en geur van de tapijten. Daarom is een dagelijkse reiniging het belangrijkste element in elk onderhoudsprogramma voor tapijten. Degelijke deurmatten vormen de eerste en beste bescherming tegen vuil op uw tapijten. Regelmatig stofzuigen en onmiddellijke vlekverwijdering beschermen tegen vezelbeschadiging door zand en steentjes en tegen onaantrekkelijke vlekken en geurtjes.

PERIODIEKE EN GRONDIGE REINIGING

De commerciële tapijtreinigingsoplossingen van Ecolab helpen u  een frisse en uniforme uitstraling te creëren met een minimale downtime. Perfect voor drukbezochte locaties dankzij een verlengde tijdsduur tussen herstellende reinigingsbeurten. Als periodieke reiniging niet langer voldoende is voor uw tapijten, dan is het tijd voor een grondige reinigingsbeurt om vuil tot diep in het tapijt te verwijderen.

GESPECIALISEERDE OPLOSSINGEN

Ecolab biedt u een breed aanbod aan aanvullende oplossingen om u te helpen uw tapijten voor de lange duur te onderhouden met een minimale veiligheidsimpact op uw werknemers en gasten.