1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Onderhoud van tapijten
CarpetCare1

Commerciële tapijtreinigers

Industriële oplossingen voor tapijtreiniging, service en trainingen op locatie om u te helpen uw tapijten als nieuw te houden. Keuze uit commerciële tapijtreinigers, vlek- of geurverwijderaars en meer.

Onze toonaangevende oplossingen, services en trainingen op locatie helpen u bij het onderhouden van uw investering en zorgen ervoor dat uw tapijten als nieuw blijven.

DAGELIJKSE REINIGING

Gasten beoordelen uw locatie op basis van de schoonheid en geur van de tapijten. Daarom is een dagelijkse reiniging het belangrijkste element in elk onderhoudsprogramma voor tapijten. Degelijke deurmatten vormen de eerste en beste bescherming tegen vuil op uw tapijten. Regelmatig stofzuigen en onmiddellijke vlekverwijdering beschermen tegen vezelbeschadiging door zand en steentjes en tegen onaantrekkelijke vlekken en geurtjes.

PERIODIEKE EN GRONDIGE REINIGING

De commerciële tapijtreinigingsoplossingen van Ecolab helpen u  een frisse en uniforme uitstraling te creëren met een minimale downtime. Perfect voor drukbezochte locaties dankzij een verlengde tijdsduur tussen herstellende reinigingsbeurten. Als periodieke reiniging niet langer voldoende is voor uw tapijten, dan is het tijd voor een grondige reinigingsbeurt om vuil tot diep in het tapijt te verwijderen.

GESPECIALISEERDE OPLOSSINGEN

Ecolab biedt u een breed aanbod aan aanvullende oplossingen om u te helpen uw tapijten voor de lange duur te onderhouden met een minimale veiligheidsimpact op uw werknemers en gasten.

Ecolab Healthcare mailing list registration
NIEUWSBRIEF

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.