Kakkerlakoplossingen bij Ecolab

Kakkerlakken

Het is bekend dat kakkerlakken een plaag voor de gezondheid vormen omdat ze die bacteriën zoals E.coli en salmonella overdragen en verspreiden. Klanten en werknemers ervaren hun aanwezigheid als een teken van onhygiënische omstandigheden, hetgeen hun aankoopbeslissing negatief beïnvloedt en uw reputatie verder beschadigt. Onze servicespecialisten zullen kakkerlakken bestrijden en voorkomen dat ze terugkomen.

Bewezen kakkerlakbestrijding

Kakkerlakken worden geassocieerd met vuile, ongezonde omgevingen, dus wanneer uw klanten of personeel een kakkerlak zien, kan het verhaal zich snel verspreiden, van mond tot mond of via of socialemediasites zoals Facebook, Twitter en Yelp. Verhalen over waarnemingen van kakkerlakken en sluitingen als gevolg van milieuhygiënische inspecties kunnen snel uit de hand lopen en een public relations-nachtmerrie veroorzaken die onherstelbare schade toebrengt aan uw reputatie en merk.

Bij Ecolab leveren we consequent ons beproefde protocol voor de bestrijding van kakkerlakken dat snel werkt om kakkerlakken te verwijderen en te voorkomen dat ze terugkomen. Ons protocol omvat:
 • Grondige inspecties en controle
 • Residuele toepassing voor een snelle bestrijding
 • Doorspoelen om te voorkomen dat kakkerlakken zich verbergen
 • Afstoffen voor langdurige bescherming
 • Gerichte toepassingen van lokmiddelen voor bescherming in gevoelige gebieden
 • Documentatie van risicogebieden en ondernomen actie

We bieden een aanpak voor ongediertebestrijding door advies op locatie, gegevensgestuurde rapportage, 24/7/365 klantenondersteuning en educatieve hulpmiddelen om mensen bewust te maken van hoe u ongedierteactiviteiten kunt voorkomen.


Dead German Cockroaches
Feiten over kakkerlakken
 • In veel delen van het land wordt een enkele kakkerlakwaarneming door een gezondheidsinspecteur beschouwd als een kritieke overtreding die kan leiden tot een sluiting.
 • De Duitse kakkerlak is een gedomesticeerde soort die een overdekte menselijke habitat nodig hebben om te overleven.
 • Een enkel paar Duitse kakkerlakken kan in één jaar tijd meer dan 250.000 nakomelingen produceren.
 • Kakkerlakken zijn omnivoren en eten alles van voedingswaarde, waaronder zeep en lijm, om te overleven.
 • Kakkerlakken behoren tot de primitiefste insecten, die 280 miljoen jaar geleden in het Carboontijdperk ontstaan zijn.
 • Er zijn meer dan 4.000 soorten kakkerlakken over de hele wereld en dat aantal neemt nog steeds toe. Slechts een tiental soorten worden als ongedierte beschouwd.
 • Een kakkerlak kan tot 1 week zonder kop leven.

Video's over kakkerlakken

Webinaropname
Bekijk dit webinar voor meer informatie over het belang van hygiëne in een succesvol ongediertebestrijdingsprogramma en ontvang tips om te voorkomen dat kakkerlakken uw faciliteit binnendringen.
Voortplanting van kakkerlakken
Hoe lang duurt het voordat 100 kakkerlakken uitgroeien tot 6.000 kakkerlakken? Bekijk deze video met tijdsverloop om te zien hoe snel kakkerlakken uw faciliteit kunnen overnemen.
Doorspoelen drijft kakkerlakken uit hun schuilplaats
Bekijk deze demonstratievideo om te zien waarom doorspoelen kakkerlakken uit hun schuilplaats drijft en betere resultaten oplevert bij het bestrijden van dit ongedierte.

Ons ongediertebestrijdingsaanbod

Lees meer over ons aanbod voor ongediertebestrijding

No related pest elimination offerings were found.