1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Facility Care-programma
Shopping Mall Image

Facility Care-programma

Ons maatwerkprogramma voor gebouwenreiniging maakt het mogelijk de hoogste standaard voor hygiëne en naleving van de wetgeving te hanteren en tegelijkertijd vertrouwen op te bouwen bij uw werknemers en de bewoners van uw gebouw. Onze uitgebreide aanpak omvat producten waarvan de doeltreffendheid is bewezen, uitgebreide ondersteuning, de beste service in zijn klasse en opleiding van het personeel.

Kritieke resultaten mogelijk maken die het financiële plaatje stimuleren

Het is uw klantbelofte om schone, veilige en uitnodigende omgevingen te bieden in uiteenlopende klantsegmenten. De verwachtingen, normen en risico's waar u mee te maken heeft, waren nog nooit zo hoog. Om de reputatie van uw klanten op te bouwen en te beschermen en als leider verbeterde ervaringen te leveren, is er een proactieve aanpak nodig. Het handhaven van hogere standaarden voor efficiëntie en consistentie helpt risico's te verminderen, uw gebouwen en hun gebruikers te beschermen en tegelijkertijd meetbare resultaten te leveren. 


Hulpmiddelen om kritieke resultaten mogelijk te maken en uw bedrijfsvoering te ondersteunen​

Ecolab Facility Care Brochure
Brochure over Facility Care

Bekijk onze uitgebreide brochure over gebouwenreiniging.

Ecolab Facility Care Checklists
Checklists

Download en gebruik onze checklists die op uw klantsegmenten zijn afgestemd om ertoe bij te dragen dat er schoon en veilig wordt gewerkt.

Lady using Computer
BRONNENPORTAL VAN ECOLAB

Hulpmiddelen en voorgestelde goedepraktijkvoorbeelden voor veiligere en uitnodigende omgevingen die vertrouwen stimuleren.


Bescherming begint met preventie

Ecolob is een betrouwbare wereldwijde partner Wij beschermen de plaatsen waar mensen eten, slapen, werken, zich vermaken en genezen. We bieden een scala aan oplossingen voor een schone, veilige en gezonde werkomgeving, waaronder handhygiëneprogramma's, reinigings- en desinfectieprogramma's, training en meer.

FRS Covid page image
Coronavirus (COVID-19)

Als reactie op de COVID-19-pandemie heeft het wereldwijde team van experts van Ecolab een bibliotheek met bronnen en relevante informatie samengesteld om advies te geven over het handhaven van een schone, veilige en gezonde werkomgeving.  We helpen u uw medewerkers, gasten, bewoners en bezoekers te beschermen en vertrouwen op te bouwen.

Woman blowing her nose
Seizoensgriep

Hoewel volksgezondheidsmedewerkers de ernst van het komende griepseizoen niet kunnen voorspellen, weten we dat bescherming begint met preventie. Bekijk en download ons nieuwste materiaal over de griep om u te helpen voor te bereiden op het komende griepseizoen, het risico op besmetting te beperken, en uw medewerkers, gasten, bewoners en bezoekers te beschermen.


Programma's die van invloed zijn op uw bedrijf

Het Maxx 2-reinigingsassortiment

Ons hoogwaardig reinigingsassortiment waarvoor minder persoonlijke beschermingsmiddelen nodig zijn.

550x310_GroupB
Aquanomic-wasprogramma

Geconcentreerde wasmiddelen in vaste vorm afgegeven via een gesloten lussysteem voor een veilige werkwijze.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene
Het handhygiëneprogramma van Nexa

Handen wassen is een van de eerste verdedigingsmiddelen bij het voorkomen van de verspreiding van infecties en door voedsel overgebrachte ziekten.

550x3310_Apex
Apex voor machinevaatwas

Het Apex-vaatwasprogramma van Ecolab biedt foodservice-exploitanten maximale controle.

KitchenPro
Keukenonderhoudsassortiment van KitchenPro

Zorg dat uw kookapparatuur en keukenoppervlakken schoon en goed onderhouden zijn en dat het voedsel dat u serveert veilig is.

Ecolab Oasis Pro Housekeeping Range
Oasis Pro - assortiment van huishoudelijke producten

Speciaal samengesteld om te zorgen dat u over de juiste producten, reinigingsmaterialen en trainingshulpmiddelen beschikt voor elke taak.