Full Service Restaurant Owner

Food Protect

Plaagbestrijdingsoplossingen voor voedsel- en drankverwerking

In fabrieken waar voedsel en dranken worden verwerkt, is het implementeren van een hoogwaardig Integrated Pest Management (IPM)-programma een must. Een ongedierteplaag kan uw hele onderneming in gevaar brengen. Ons Food Protect-programma is een geïntegreerd plaagbestrijdingsprogramma dat voldoet aan alle auditregels. Het werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de voedselverwerkende industrie.

Gericht programma dat voldoet aan uw unieke behoeften

Het Food Protect-programma van Ecolab is een uitgebreid Integrated Pest Management (IPM)-programma dat tot doel heeft risico op ongedierte zoveel mogelijk te beperken, zodat u kunt voldoen aan de eisen van externe audits en voedselveiligheid kunt garanderen. U kunt het programma aanpassen met aanvullende diensten die voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijf.

Wanneer u een samenwerking aangaat met Ecolab kunt u vertrouwen op innovatieve, op wetenschap gebaseerde oplossingen, geleverd door zorgvuldig opgeleide plaagspecialisten die serviceprotocollen op consistente en nauwkeurige wijze uitvoeren; bruikbare inzichten geven om risico's op plagen proactief te voorkomen; 24/7/365 klantenondersteuning bieden; en zich optimaal inzetten voor een klantpartnerschap. Samen beschermen we succes.
food protect
food and beverage processing plant
De buitengrenzen beschermen
  • Hoeveelheid ongedierte beperken
  • Een barrière rondom de fabriek creëren
  • Aanbevelingen op gebied van milieu
food and beverage processing plant
De binnenkant beschermen
  • Bouwkundige aanbevelingen
  • Aanbevelingen voor reiniging en desinfectie
  • Aanpak op maat

Ons ongediertebestrijdingsaanbod

Lees meer over ons aanbod voor ongediertebestrijding

No related pest elimination offerings were found.