Gratis COVID-19-checklists

Tijdens een wereldwijde pandemie, waarbij consumenten zich grote zorgen maken over risico's in de keuken, heeft u behoefte aan effectieve bescherming die processen niet complexer maakt. KAY® PROTECT™ biedt taakbeheer voor checklists en gratis COVID-19-checklistprocedures voor het heropenen van restaurants, om voedselveiligheid en gezonde omgevingen te garanderen.

Neem contact op met uw Ecolab-vertegenwoordiger voor meer informatie.

Het Kay Protect-programma

SNELLERE CHECKLISTS EN EEN VERBETERDE NALEVING
KAY PROTECT automatiseert checklists voor voedselveiligheid en zorgt voor een integratie van gegevens uit verschillende bronnen zoals voedselveiligheidsaudits, overheidsinspecties en gebruiksgegevens van reinigings- en desinfectieproducten. Zo worden restaurantprocessen gestroomlijnd en beschermd tegen unieke problemen en uitdagingen op het gebied van hygiëne. Hierdoor wordt ook het operationele tempo verhoogd en worden gegevens transparanter en accurater.


TECHNOLOGIE EN SERVICE HAND IN HAND
KAY PROTECT is een innovatieve, op gegevensverzameling gebaseerde technologische oplossing die wordt ondersteund door ons team van experts op het gebied van voedselveiligheid. Dankzij KAY PROTECT kunnen we gegevens uit verschillende bronnen analyseren en ondernemers helpen voorspellen welke restaurants het grootste risico lopen op problemen met de voedselveiligheid. Vervolgens worden in samenspraak actieplannen opgesteld om corrigerende trainingen te kunnen bieden en de consistentie van risicolocaties te verbeteren.


VEREENVOUDIG HET TOEZICHT OP MANAGEMENT EN OPERATIONELE ACTIVITEITEN
KAY PROTECT combineert digitale checklists, extern temperatuurbeheer en pushberichten om een snelle en eenvoudige toegang tot informatie te leveren en u zo een breed overzicht te bieden op de voedselveiligheidsaspecten van uw onderneming.


Kay Protect TR & Manager

Nieuw: Kay Protect

Door gebruik te maken van technologie om voedselveiligheidsrisico's beter te monitoren en een unieke combinatie van datacollectie, analyses en services biedt KAY PROTECT een volledig programma dat verder gaat dan een eenvoudige monitoring van de voedselveiligheid.

VOEDSELVEILIGHEID

  • Verbeterde checklist-naleving
  • Verbeterde accuraatheid van checklists

BESPARINGEN

  • Tijdsbesparing voor restaurants bij het controleren van checklists
  • Minder tijd van het management nodig om toezicht te houden over checklists

EENVOUDIGER

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Intuïtieve rapportering voor eenvoudiger beheer
  • Automatisch beheer van de organisationele hiërarchie
 Digitale checklists
Datastromen
Geïntegreerde service
Rapportagenotificatie

Kay Protect vs. handmatige 
temperatuurcontroles voor voedingswaren

Dagelijks spenderen restaurantmedewerkers uren aan het registreren van de temperaturen voor de voedingswaren die ze aan hun klanten opdienen. Hoe meer tijd ze spenderen aan checklists, hoe minder tijd ze hebben voor andere taken. Bekijk hoe Kay Protect de efficiëntie van uw keuken kan verbeteren.