Commercial Pest Control

Ongedierte buitensluiten

Ongedierte kan via de kleinste gaten en openingen uw gebouw(en) binnendringen. Eenmaal binnen kunnen ze zich verbergen en voortplanten in barstjes en spleten waar u zich misschien niet eens bewust van bent. Als ze de kans krijgen, kan zelfs een kleine hoeveelheid ongedierte al snel uitgroeien tot een plaag waardoor uw bedrijf en klanten gevaar lopen.

Voorkom binnendringen van ongedierte in uw faciliteit

Onze systematische aanpak, vaak Proguard genoemt, sluit gebieden af waar ongedierte het meest waarschijnlijk in uw voorziening binnendringt en verblijft - inclusief leverings - en toegangspunten, openingen en holtes, keukenwanden. Dit programma biedt een directe, handige en zeer effectieve oplossing voor binnendringend ongedierte.

Het uitgebreide ongedierteprogramma van Ecolab, gecombineerd met onze outside-in-aanpak, consistente dienstverlening, actiegerichte rapportage, ongeëvenaarde kennis van ongedierte en educatief materiaal helpen u om allerlei ongedierte te voorkomen. Met Ecolab als ongediertebestrijdingspartner kunt u vertrouwen op een faciliteit die vrij is van ongedierte.

Wist u dat?
Knaagdieren kunnen uw faciliteit binnendringen via openingen en spleten van een halve centimeter breed.

Ons ongediertebestrijdingsaanbod

Lees meer over ons aanbod voor ongediertebestrijding

No related pest elimination offerings were found.